El Grup Volkswagen dona prop de 200.000 mascaretes a la sanitat pública

El Grup Volkswagen ha donat prop de 200.000 mascaretes a la sanitat pública, com a part de les iniciatives posades en marxa pel consorci alemany per ajudar els països més afectats per la crisi de l’Covid-19. Serà el Ministeri de Sanitat l’encarregat de distribuir aquest material per les diferents comunitats autònomes. El Grup ha enviat també mascaretes a Itàlia, molt afectada per la pandèmia.

El Grup Volkswagen té un pes molt important a Espanya, on desenvolupa la seva activitat a través d’empreses com SEAT, Volkswagen Group Espanya Distribució, Volkswagen Navarra, Porsche Ibèrica, Volkswagen Financial Services, Volkswagen Group Retail Espanya, Volkswagen Group Services, Scania Hispania, Italdesign Giugiaro Barcelona, ​​MAN Truck & Bus Iberia i Audi Tooling Barcelona. En total, dóna feina de manera directa a prop de 25.000 persones a casa nostra. Espanya juga també un paper molt important per al Grup en termes de producció. Les plantes de SEAT a Martorell i Volkswagen a Navarra van acoblar més de 820.000 vehicles el 2019.

D’altra banda, cal recordar que el Grup Volkswagen també ha fabricat, a petició de les autoritats espanyoles, portaviseras mitjançant la impressió 3D. La producció d’aquests components s’ha realitzat no només en els grans centres d’impressió 3D que el Grup Volkswagen té a Wollfsburg i Ingolstadt, també en altres plantes d’Audi, Bentley, Bugatti, MAN, Porsche, Volkswagen Turismes, entre d’altres.

Des de les plantes de el Grup també s’ha col·laborat activament per contribuir a la crisi originada pel COVID-19. SEAT ha centrat els seus esforços en la fabricació de respiradors d’emergència a la seva planta de Martorell, en la línia de muntatge del SEAT León. Mentrestant, Volkswagen Navarra ha fabricat pantalles protectores a la planta de Landaben i ha distribuït més de 1.800 unitats a Navarra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ford Kuga: Polivalència electrificada

Ford Kuga: Polivalència electrificada

La nova generació destaca per les seves eficients versions electrificades, que

Posterior
Viñales fa caure l’últim mur i aconsegueix el seu ceptre virtual

Viñales fa caure l’últim mur i aconsegueix el seu ceptre virtual

Després de pujar a podi a Mugello i Red Bull Ring, Maverick conquista el primer

També et pot interessar
Total
0
Share