Home Actualitat El Hyundai KONA Elèctric supera les 100.000 vendes mundials.
El Hyundai KONA Elèctric supera les 100.000 vendes mundials.

El Hyundai KONA Elèctric supera les 100.000 vendes mundials.

0
0

El Hyundai KONA Elèctric, el SUV compacte totalment elèctric de Hyundai Motor Company, ha superat les 100.000 vendes mundials.

 

Les vendes acumulades del KONA Elèctric van arribar a les 103.719 unitats a 30 de juny, just dos anys després del seu llançament al març de 2018. Les vendes fora del seu mercat domèstic, Corea, van representar més de tres quarts del total.

 

Aquest model ha estat molt premiat, especialment gràcies a la seva autonomia líder en la seva classe, la seva capacitat de càrrega ràpida i les seves característiques de seguretat i confort.

 

A l’abril d’aquest any, els Premis TopGear d’Elèctrics van triar al Kona Elèctric com el Millor Cotxe Familiar Petit, basat en el seu rendiment durant un viatge per carretera per Europa de 24 hores i 1.600 quilòmetres. Aquest mateix any, U.S. News & World Report va premiar aquest model com el Millor Vehicle Elèctric. En 2019, WardsAuto el va incloure en la seva llista dels 10 millors motors. En 2018, Acte Express va qualificar a aquest elogiat model com el Cotxe Elèctric Assequible de l’Any. El Hyundai Kona Elèctric també va obtenir un important reconeixement al rebre el premi a el Millor Cotxe de l’Any del diari espanyol ABC. També va rebre el premi al Vehicle Utilitari de l’Any a Amèrica del Nord el 2019.

 

Més informació a Hyundai Fornells Motor

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *