El Ioniq 6 obté la qualificació de 5 estrelles de seguretat a la Euro NCAP

IONIQ 6 Electrified Streamliner de Hyundai ha rebut la màxima qualificació de l’organització independent d’avaluació de vehicles European New Car Assessment Programme (Euro NCAP). El model més recent de la gamma IONIQ de Hyundai s’uneix a IONIQ 5 per a oferir els més alts estàndards de seguretat i aconseguir la màxima qualificació de cinc estrelles d’EURO NCAP.

Els vehicles que se sotmeten a les proves de seguretat d’Euro NCAP s’avaluen en quatre categories: “Ocupant adult”, “Ocupant infantil”, “Usuari vulnerable de la carretera” i “Assistència de seguretat”. El Hyundai IONIQ 6, qualificat amb cinc estrelles, va destacar en les categories “Ocupant adult”, “Ocupant infantil” i “Assistència a la seguretat”.

“El fet que IONIQ 6 hagi seguit a IONIQ 5 en la consecució de la màxima qualificació de seguretat de cinc estrelles d’Euro NCAP és la prova on no sols Hyundai és líder en la mobilitat del futur, sinó que també els nostres models estan entre els més segurs d’Europa”, diu Andreas-*Christoph Hofmann, Vicepresident de Màrqueting i Producte de Hyundai Motor Europe. “Hyundai es compromet a garantir als nostres clients i a tots els usuaris de la carretera un alt nivell de seguretat i solucions de mobilitat basades en la tecnologia, i l’última qualificació de cinc estrelles d’Euro NCAP subratlla el nostre èxit en la consecució d’aquest objectiu.”

Els sistemes avançats d’assistència al conductor ofereixen alts nivells de seguretat als clients de IONIQ 6

A més de set coixins de seguretat de sèrie, IONIQ 6 està equipat amb el següent nivell de sistemes avançats d’assistència al conductor SmartSense de Hyundai, que garanteixen la seguretat i la comoditat en la carretera. Entre ells es troba el sistema Highway Driving Assist 2 (HDA 2), que ajuda a mantenir una distància i una velocitat determinades respecte al vehicle que ens precedeix quan circulem per una autopista i ajuda a centrar el vehicle en el carril durant la conducció, fins i tot en les corbes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
II Clàssic Alt Empordà a Navata

II Clàssic Alt Empordà a Navata

L’última prova de l’Off Road Clàssic Cup, tancarà la temporada

Posterior
II Clàssic Srint Alt Empordà

II Clàssic Srint Alt Empordà

Última prova de l’Off Road Clàssic Cup

També et pot interessar
Total
0
Share