El Jaguar I-PACE integra Alexa de Amazon i pot equipar-se amb el nou Premium Black Pack

Jaguar I-PACE ofereix ara una tecnologia encara més centrada en el conductor i noves opcions per a realçar el seu guardonat disseny.

El SUV d’alt rendiment completament elèctric es converteix en el primer vehicle de Jaguar que incorpora el control per veu de Alexa de Amazon. La perfecta integració porta als vehicles I-PACE la coneguda experiència de Alexa i permet una interacció natural per veu amb les funcions del sistema de infoentretenimiento Pivi Pro, que inclouen la navegació, la reproducció de contingut multimèdia, les trucades telefòniques i els dispositius intel·ligents compatibles. Després del seu debut en l’I-PACE, tots els nous vehicles de Jaguar amb Pivi Pro comptaran amb Alexa.

Serà possible fer peticions com «Alexa, posa la navegació a casa», «Alexa, reprodueix la llista de música per a relaxar-me» i «Alexa, digues-me quines cafeteries tinc a prop» directament per veu. També permet consultar les notícies, la previsió meteorològica, el calendari o la llista de la compra amb tan sols una pregunta.

Els propietaris de vehicles I-PACE amb Pivi Pro formen part dels més de 55.000 clients de Jaguar que rebran l’opció d’instal·lar Alexa amb una actualització per programari sense fil. La notificació arribarà en forma de missatge a la pantalla tàctil del seu vehicle.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
KIA EV6: Re-Evolucionari

KIA EV6: Re-Evolucionari

És una autèntica joia tecnològica 100% elèctrica

Posterior
Jaguar I-PACE: Brilla amb llum pròpia

Jaguar I-PACE: Brilla amb llum pròpia

És el primer model 100% elèctric de la marca i té una sèrie d’atributs i

També et pot interessar
Total
0
Share