1. Home
  2. Actualitat
  3. El Kia Telluride guardonat pel seu disseny
El Kia Telluride guardonat pel seu disseny

El Kia Telluride guardonat pel seu disseny

0
0
Foto: Kia Telluride
Foto: Kia Telluride

El Kia Telluride ha estat guardonat en els Premis Internacionals de Disseny a l’excel·lència (IDEA) en la categoria ‘Transport’ pel seu ‘concept car’, presentat l’any passat al Saló Internacional de Detroit.

En els darrers anys Kia ha anat guanyat reputació pel seu disseny amb diversos premis. El Telluride ha estat ideat al Kia Design Center America que la marca té a Califòrnia.

Kia Telluride Concept

Pesentat el 2016, el Kia Telluride anticipa una visió avantguardista per un SUV de grans dimensions. Un ‘concept SUV’ de luxe, amb tres files de seients i set places, compta amb una forma moderna i recta, un aspecte poderós, i una distància entre eixos més gran que la de qualsevol altre model de Kia.

El cotxe es mostra com un atrevit i nou SUV de luxe que incorpora múltiples i avançades tecnologies. El concepte se centra en l’experiència del passatger i en el confort dels ocupants de la segona fila, els seients poden reclinar gairebé del tot i compten amb grans reposapeus plegables. Els seients davanters i la fila del centre compten amb obertures precises de tall de diamant en els respatllers i sensors intel·ligents capaços de captar informació sobre l’estat de salut dels ocupants.

Els signes vitals dels passatgers es mostren en pantalles interiors, que es sincronitzen amb un sistema de rejoveniment per emissió de Llum (LER). El sistema LER utilitza un gran panell LED al sostre que mostra patrons de llum terapèutica per tractar el jet-lag i millorar els nivells d’energia dels passatgers.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *