1. Home
  2. Actualitat
  3. El Kona escollit cotxe utilitari de l’any als Estats Units i Canadà
El Kona escollit cotxe utilitari de l’any als Estats Units i Canadà

El Kona escollit cotxe utilitari de l’any als Estats Units i Canadà

0
0
El Kona, cotxe utilitari de l'any
El Kona, cotxe utilitari de l’any

El jurat d’Automoció nord-americà d’automòbils, serveis públics i camions, ha escollit els models Hyundai Kona i Kona Elèctric 2019 com el Vehicle utilitari de l’Any a Nord Amèrica.

El jurat de vehicles utilitaris de l’any de Nord Amèrica 2019 està format per un conjunt independent dels millors periodistes i analistes dels Estats Units i Canadà. Des de 1994, l’organització ha reconegut els millors cotxes, camions i vehicles utilitaris.

El jurat d’enguany estava format per 54 mitjans de comunicació inclosos: diaris, experts en revistes, veterans del motor, columnistes digitals i mitjans independents.

Construïts sobre la mateixa plataforma

Tant el Kona com el Kona Elèctric estan construïts sobre noves plataformes SUV, oferint, segons l’empresa, versatilitat als consumidors que porten estils de vida actius.

El desenvolupament del Hyundai Kona es va centrar en millorar la dinàmica de conducció i el rendiment de resposta en diferents condicions de conducció urbanes i de superfícies diverses. Posseeix una autonomia de fins a 449 quilòmetres.

La plataforma del Kona Elèctric es va desenvolupar per brindar als clients una distància similar a terra com la d’un SUV i una posició elevada del seient per a atorgar una major visibilitat i comoditat en viatges llargs, així com un fàcil accés.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *