1. Home
  2. Actualitat
  3. El Leaf, homologat com a taxi a Barcelona i Madrid
El Leaf, homologat com a taxi a Barcelona i Madrid

El Leaf, homologat com a taxi a Barcelona i Madrid

0
0
Un taxi de Madrid (Foto: Nissan)
Un taxi de Madrid (Foto: Nissan)

El Nissan Leaf ja té autorització per al seu ús com a taxi tant a Barcelona com a Madrid. La segona generació del vehicle elèctric ja pot ser utilitzat com a servei públic de taxi a les dues ciutats. A més, a Saragossa (on no és necessària l’homologació) ja s’han incorporat 16 Nissan leaf a la flota de taxi de la ciutat.

Per la seva banda, l’e-NV200, també ha estat homologada i també pot ser un taxi de zero emissions tant a Madrid com a Barcelona.

A Madrid els nous taxis han de ser ecològics

Des de l’1 de gener d’aquest any, tots vehicles que reben l’autorització per exercir de taxi a la capital espanyola han de ser ecològics. Només queden exempts d’aquesta norma els vehicles adaptats, ja que l’Ajuntament de Madrid considera que hi ha poc oferta al respecte.

El Nissan Leaf va ser el primer vehicle 100% elèctric que va homologar l’Ajuntament de Madrid com a taxi. Va ser l’any 2015. Encara que el primer Leaf que es va convertir en taxi va ser a Valladolid. Era de la primera versió que es va llançar, amb una bateria de 24kWh. A dia d’avui, ja ha recorregut més de 330.000km

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *