El líder Al-Rajhi té un accident i s’acomiada del Dakar

Carlos Sainz és el nou líder després de superar a Nasser Al-Attiyah
Yazeed Al-Rajhi en l’accident de la marató 48h. YAZEED RACING

Yazeed Al-Rajhi, que arribava a l’etapa 6, marató de 48h, al capdavant de la classificació, ha patit un fort accident en les dunes al quilòmetre 51 i perd qualsevol possibilitat de guanyar el Dakar. Pot recuperar el cotxe, però ja s’haurà desenganxat de la victòria. La majoria dels pilots han sortit amb bastant calma, tenint en compte que serà una prova molt dura just abans de la jornada de descans el dissabte per l’equador de la competició. Carlos Sainz recupera el lideratge en una prova que els Audi estan dominant arribats al primer punt de control, amb Stéphane Peterhansel segon i Mattias Ekström quart.

Yazeed Al-Rajhi en l’accident de la marató 48h. YAZEED RACING

Tot això l’endemà que Nasser Al-Attiyah va guanyar l’etapa número 5 i va superar a Carlos Sainz en la classificació general. El madrileny es va deixar poc més de 9 minuts respecte al qatarià, finalitzant 28è, i Al-Attiyah el va avantatjar en dos minuts i mig en el temps total. Guerlain Chicherit va finalitzar segon i Juan Cruz tercer. Nasser va declarar que alguns pilots “havien jugat” per no obrir l’etapa de 48h d’avui. Ell s’ho ha pres amb calma i s’ha deixat 9 minuts amb Sainz des del principi, però el seu objectiu és arribar en una bona posició al descans per poder optar a tot.

Els Audi estan aprofitant la seva superioritat a les dunes gràcies a la seva potència elèctrica. Veurem si poden treure profit d’aquesta situació complementant-ho amb durabilitat i no pateixen cap contratemps al cotxe. Recordem que avui a les 16h, tots tornaran al bivac, els cotxes quedaran tancats en un parc tancat i no podran ser arreglats pels mecànics.

Tal com va declarar Al-Attiyah, “ara comença el Dakar”. Un cop arribat a l’equador, els pilots deixaran de seguir estratègies i començaran a atacar per guanyar el trofeu Touareg.

Text: Roger Amores / Fotos: Yazeed Racing

Total
0
Shares
Anterior
Volkswagen integra ChatGPT en els seus automòbils

Volkswagen integra ChatGPT en els seus automòbils

Volkswagen marca un abans i un després a la fira CES 2024, presentant una

Posterior
El Rallye d’Hivern – Viladrau celebra el dissabte la seva XX edició

El Rallye d’Hivern – Viladrau celebra el dissabte la seva XX edició

Rally Classics inaugura la temporada esportiva 2024

També et pot interessar
Total
0
Share