1. Home
  2. Actualitat
  3. El Maserati Levante tanca la temporada d’esquí a Baqueira
El Maserati Levante tanca la temporada d’esquí a Baqueira

El Maserati Levante tanca la temporada d’esquí a Baqueira

0
0

El Maserati Levante va tancar la temporada d’esquí a Baqueira Beret amb un exclusiu après-ski per a clients en el marc del Maserati Winter Tour que s’ha estat fent a l’estació aranesa.

Foto: Maserati
Foto: Maserati

Des del punt de vista de les motoritzacions, el Levante ofereix propulsors V6 de 3 litres que representen l’última evolució dels motors Maserati. La versió Twin Turbo de gasolina, fabricat a les plantes de Ferrari a Maranello, desenvolupa una potència de 430 CV i tindrà ‘un preu de sortida de 105.360 euros, mentre que el Turbodiesel, produït per VM Motori, està disponible a l’Estat Espanyol en la versió de 275 CV i amb un preu de sortida de 82.275 euros.

El nou Levante iniciarà la seva comercialització a l’Estat Espanyol Espanya a partir del mes de juny. “Com el vent de qui porta el seu nom, Levante és un model clau en la nostra història” ha declarat Enrique Lorenzana, director comercial de Maserati Iberia qui ha afegit que “les vendes en la categoria SUV representen el 50% del volum en el segment premium -luxury, amb el que amb l’arribada del Llevant esperem un creixement realment significatiu en els nostres resultats “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *