1. Home
  2. Actualitat
  3. El Mazda 6, disponible aquesta tardor
El Mazda 6, disponible aquesta tardor

El Mazda 6, disponible aquesta tardor

0
0
El Mazda 6 redissenya el seu interior (Foto: Mazda)
El Mazda 6 redissenya el seu interior (Foto: Mazda)

Aquesta tardor sortirà a la venda a Europa el Mazda6 2017, en versions sedan i wagon. El model ha guanyat qualitat en diferents categories i segueix demostrant, segons la marca, que el plaer de conducció, el caràcter pràctic i el refinament no tenen per què estar renyits entre si.

Mazda incorpora per primera vegada a Europa el sistema G-Vectoring Control (GVC). El GVC és la primera d’una sèrie de noves tecnologies, denominades SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, que proporcionen un control integrat del motor, la transmissió, el xassís i la carrosseria.Aquest sistema es basa en la idea de millorar el comportament del xassís a través de l’optimització del motor.

La gamma de motors del Mazda6 2017 està formada per dues unitats de benzina: l’2.0 l. SKYACTIV-G de 145 CV, disponible amb transmissió manual, i el 2.5 l. SKYACTIV-G de 192 CV, amb transmissió automàtica. La gamma de motors la completa un motor dièsel 2.2 l. SKYACTIV-D, en dues versions de 150 CV i 175 CV, disponibles a transmissió manual o automàtica.

Reducció del nivell de soroll

El dièsel 2.2 l. SKYACTIV-D compta amb tres nous sistemes que milloren la seva resposta i redueixen el nivell de soroll del motor. High-Precision DE Boost Control millora el control de la pressió i afina la resposta de l’accelerador; Natural Sound Smoother utilitza un element amortidor per suprimir el soroll del motor dièsel; i Natural Sound Frequency Control s’encarrega de neutralitzar les ones de pressió sonora i suprimir les tres bandes crítiques de freqüència en les que tendeixen a concentrar-les vibracions dels components d’un motor dièsel.

Tots aquests avanços en la remor del motor es tradueixen en una millora integral de l’aïllament sonor de l’interior del Mazda6 2017. S’han canviat les juntes de les portes, s’han reduït les toleràncies entre els panells i s’han afegit materials aïllants al carenat inferior , la consola del darrere, els panells del sostre i les portes. Els vidres laminats de les finestretes davanteres també contribueixen a suprimir el soroll del vent.

Nou disseny interior i tecnologies de seguretat

A l’interior, s’han fet retocs que milloren la qualitat de l’espai al voltant del conductor. El disseny del volant és nou, la pantalla Head Up Display té ara més resolució i gràfics a color, més llegibles en tota classe de condicions de llum, i s’ha adoptat una nova pantalla multifunció LCD TFT a color, de 4,6 polzades, amb gràfics més avançats. A més, es presenta el nou color de carrosseria: Machine Grey.

Finalment, el Mazda6 2017 ofereix un complet equipament de tecnologies de seguretat activa i-ACTIVSENSE, que se superposen a uns nivells de seguretat passiva excel·lents. Com a novetat a Europa, el model disposa d’un nou sistema de Reconeixement de Senyals de Trànsit (TSR), que identifica els senyals de limitació de velocitat i les de prohibit el pas, i avisa el conductor quan se sobrepassa algun límit. El Sistema d’assistència a la frenada en ciutat avançat (SCBS avançat) canvia l’anterior làser d’infraroig proper per una càmera de visió davantera, que amplia l’interval de velocitats en els quals es detecten altres vehicles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *