1. Home
  2. Actualitat
  3. El Mazda MX-5 celebra el seu 25è aniversari
El Mazda MX-5 celebra el seu 25è aniversari

El Mazda MX-5 celebra el seu 25è aniversari

0
0

El Mazda MX-5 no només fa 25 anys sinó que a més és el roadster biplaça més venut de tots els temps, gairebé un milió d’unitats. L’MX-5 és tot una icona de la marca japonesa.

Foto: Hildebrandt/Lorenz

Dissenyat als anys vuitanta com un cotxe esportiu per a l’era moderna, el primer Mazda MX-5 es va presentar al món el febrer del 1989 al Saló de l’Automòbil de Chicago. Inspirat en els elegants descapotables dels anys seixanta i setanta, Mazda va trobar la fórmula que el va fer tan apreciat: agilitat, lleugeresa i diversió al volant. Però en la reactivació d’un segment que es considerava extingit, el Mazda MX-5 també va presentar l’última enginyeria i un nivell sense precedent de qualitat i fiabilitat en un cotxe esportiu accessible al públic. Ara, en la seva tercera generació, el llegendari roadster japonès continua mantenint les més estrictes normes de seguretat i emissions.

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari, Mazda Automòbils Espanya té previst organitzar al llarg de l’any una sèrie d’activitats promocionals dirigides a clients i públic en general a través de les seves diverses plataformes digitals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *