1. Home
  2. Actualitat
  3. El Mazda Skyactiv Tour arriba a Girona
El Mazda Skyactiv Tour arriba a Girona

El Mazda Skyactiv Tour arriba a Girona

0
0

El Mazda Skyactiv Tour arriba a Girona. La caravana de models de la nova gamma Mazda – Mazda 3, Mazda 6 i Mazda CX-5 – que recorre l’estat espanyol des del passat mes de juny es podrà veure a la capital gironina aquest cap de setmana, amb l’objectiu de donar a conèixer al públic la nova generació de models amb disseny KODO i tecnologia ultra eficient Skyactiv.

Mazda Skyactiv Tour

El Mazda Skyactiv Tour serà present a l’aparcament del Palau de Fires de Girona, durant els dies 1 i 2 de novembre i comptarà amb un DJ de la Cadena 40 Principals que amenitzarà les dues jornades.

El públic que ho desitgi tindrà l’oportunitat de descobrir i provar tota la nova gamma de models Mazda: el model compacte Mazda3, la berlina Mazda6 i el tot-terreny Mazda CX-5. Entre tots aquells que realitzin la prova de conducció es sortejaran dos cursos de conducció per a dues persones a l’Escola de Conducció Mazda.

Tota la nova gamma de models Mazda exhibeix el nou llenguatge de disseny KODO – Ànima del Moviment i incorpora la tecnologia ultra eficient Skyactiv, que engloba una sèrie de desenvolupaments de nova generació, innovadors i exclusius de Mazda (nous motors de gasolina i dièsel més eficients, noves transmissions manuals i automàtiques més compactes, així com noves carrosseries i xassís més lleugers i resistents), dissenyats per aconseguir  un equilibri entre diversió al volant, respecte mediambiental i alts nivells de seguretat activa i passiva. El resultat és una gamma de models de gasolina que ofereixen consums de dièsel i vehicles dièsel amb consums d’híbrids.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *