1. Home
  2. Actualitat
  3. El mercat acull amb èxit el Nou Peugeot 308
El mercat acull amb èxit el Nou Peugeot 308

El mercat acull amb èxit el Nou Peugeot 308

0
0

El Nou Peugeot 308 ha registrat 1.000 comandes en tan sols deu dies des de l’inici del seu llançament comercial. Els clients avalen la revolucionària aposta de Peugeot en el segment C a través dels seus quatre eixos claus: eficiència, disseny, qualitat i el denominat Peugeot i-Cockpit. El nou 308 està disponible des de 13.900 euros.

Peugeot 308

A més, continuen les ofertes de llançament lligades a aquest model, com el Contracte de Manteniment, amb vigència durant els quatre anys següents a la compra del cotxe, per només 308 euros. Continuant amb aquesta oferta i en relació a l’equipament, Peugeot també ofereix el navegador de forma gratuïta per tots aquells clients que es decantin pel nivell d’acabat Active, i el sostre panoràmic i els vidres posteriors tintats per qui es decideixi pel nivell d’acabat més alt, Allure.

Amb el Nou Peugeot 308 tot canvia menys el nom. Del saber fer de Peugeot n’ha sortit una berlina revolucionària estructurada en quatre eixos clau: eficiència, disseny, qualitat i amb el seu lloc de conducció, el Peugeot i-Cockpit.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *