1. Home
  2. Actualitat
  3. El mercat de vehicles creix un 8% a Catalunya aquest febrer
El mercat de vehicles creix un 8% a Catalunya aquest febrer

El mercat de vehicles creix un 8% a Catalunya aquest febrer

0
0

El mercat de vehicles segueix va continuar aquest febrer la tònica alcista amb què ha començat l’any. A Catalunya es van matricular 13.132 vehicles, el que suposa un creixement del 8,4% i el 13,4% de la quota de mercat a tot l’Estat Espanyol. En el que portem d’any ja s’han venut a casa nostra més de 24.700 vehicles.

El mercat de vehicles segueix a l'alça (Foto: Wikimedia Commons)
El mercat de vehicles segueix a l’alça (Foto: Wikimedia Commons)

En el conjunt de l’Estat, el creixement ha estat menor però també a l’alça com ho demostren les 97.650 unitats venudes, un 2,6% més que el mateix mes de l’any anterior. Es tracta, segons els càlculs de l’Associació Nacional de Fabricants d’Automòbils i Vehicles (Anfac) del millor mes de febrer des del 2008. Una tendència que ja s’ha vist en els darrers mesos i que demostra una certa sortida de la crisi econòmica, si més no, en termes macroeconòmics.

L’accés al finançament per part d’empreses i particulars i una major eficiència dels nous vehicles es consideren clau en aquest creixement. En aquest sentit, els fabricants demanen que l’administració els segueixi donant suport amb mesures com el Pla Pive.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *