1. Home
  2. Actualitat
  3. El mercat de vehicles elèctrics torna a fer un creixement rècord aquest febrer
El mercat de vehicles elèctrics torna a fer un creixement rècord aquest febrer

El mercat de vehicles elèctrics torna a fer un creixement rècord aquest febrer

0
0

El mercat de vehicles elèctrics segueix creixent imparable i a Catalunya va tornar a marcar un rècord històric. Les vendes van tornar a disparar-se aquest febrer en un 256% més respecte el mateix període de l’any passat. Una tendència que també tenen els cotxes híbrids que van créixer un 56%.

Foto: Brbbl /Wikimedia Commons
Foto: Brbbl /Wikimedia Commons

Les xifres en valor absolut són menys cridaneres que els percentatges però igualment mostren una cada cop major demanda d’elèctrics. Al febrer es van matricular 65 vehicles elèctrics pels 20 que ho van fer al mateix mes de l’any passat. Pel que fa als híbrids les matriculacions van ser de 407 vehicles pels 252 del mateix mes de l’any passat. Unes xifres que són les més altes de l’Estat Espanyol, només superades per les de la Comunitat de Madrid.

L’Associació Nacional de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac) valora aquests resultats i creu que cada cop la mobilitat sostenible és un valor més apreciat pels compradors. En aquest sentit reclama que les administracions apostin per la mobilitat elèctrica ja que, malgrat les xifres, la seva penetració segueix essent baixa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *