1. Home
  2. Actualitat
  3. El mercat de vehicles industrials creix un 11% respecte a l’any passat
El mercat de vehicles industrials creix un 11% respecte a l’any passat

El mercat de vehicles industrials creix un 11% respecte a l’any passat

0
0
Un camió d'Iveco presentat a Dubai (Foto: Iveco)
Un camió d’Iveco presentat a Dubai (Foto: Iveco)

El mercat de vehicles industrials creix un 11,5% amb 13.296 unitats en els primers set mesos de l’any 2016. Juliol, experimenta una caiguda de l’11,1% i un volum de 1.787 unitats. Aquest descens, es deu al fet que Juliol de 2015 va obtenir resultats molt elevats amb més del 70% de creixement, impulsat principalment pel Pla PIMA Transport.

Segons l’Associació Nacional de Fabricants d’Automòbils i Camions, seguir impulsant aquest tipus de segment, és molt important per a l’Estat Espanyol i per al sector ja que considera que els vehicles industrials són el fil conductor entre l’activitat industrial i el desenvolupament social. L’entitat creu que potenciar la indústria, farà que millori l’economia, l’ocupació i donarà més oportunitats als empresaris per afavorir la seva activitat en el transport.

L’Anfac explica que la indústria del futur està basada en la tecnologia i en l’eficiència energètica i considera que per a això, cal rejovenir el parc de vehicles industrials espanyol, ja que avui dia supera els 13 anys de mitjana. Un inconvenient mediambiental i de seguretat a les carreteres, diuen, perquè els vehicles industrials nous, a diferència dels més antics, acullen tecnologies que disminueixen considerablement les emissions contaminants i la sinistralitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *