1. Home
  2. Actualitat
  3. El mercat del vehicle elèctric torna a trencar el sostre de vendes
El mercat del vehicle elèctric torna a trencar el sostre de vendes

El mercat del vehicle elèctric torna a trencar el sostre de vendes

0
0

El mercat de vehicles elèctrics va trencar el març passat un nou rècord, matriculant més vehicles que en tot el 2012. 559 unitats van sortir al mercat, un 154% més que el mes anterior. En el global del primer trimestre de l’any s’han venut 1.055 unitats, el que implica, segons l’Associació Nacional de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac) també un rècord.

Punt de càrrega de vehicles elèctrics a Plaça Catalunya de Girona
Punt de càrrega de vehicles elèctrics a Plaça Catalunya de Girona

D’altra banda, les matriculacions de vehicles híbrids tradicionals han crescut en el primer trimestre de l’any un 54,41% amb 6.385 unitats. Març va registrar un increment del 53,74% i un volum de 2.174 unitats

Segons l’Anfac aquestes dades demostren que la indústria de l’automòbil està apostant pels vehicles alternatius, sense oblidar altres formes eficients de propulsió. Els fabricants, estan incorporant en la seva gamma de productes vehicles cada vegada més eficients, més respectuosos amb el medi ambient, fent ús de totes les tecnologies i combustibles disponibles.

Madrid i Catalunya lideren el mercat del vehicle elèctric

Per comunitats autònomes Madrid lidera el rànquing de vendes tant del mercat de vehicles elèctrics com del mercat de l’híbrid tradicional, seguit de Catalunya. Les dues comunitats autònomes, representen el 63,7% del total de les matriculacions dels vehicles elèctrics a Espanya i el 53,3% del total del mercat de vehicles híbrids tradicionals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *