1. Home
  2. Cotxes
  3. El Mitsubishi i-MiEV s’actualitza
El Mitsubishi i-MiEV s’actualitza

El Mitsubishi i-MiEV s’actualitza

0
0

Mitsubishi ha anunciat una sèrie de millores en el nou i-MiEV, el seu vehicle 100×100 elèctric.

i-MiEV

Una d’elles la trobem en el motor elèctric, que s’ha optimitzat per rebaixar el consum elèctric durant el seu funcionament. Ara té una autonomia de fins a 160 km.

Els llums davanters que ara són de LED, que a més d’aportar una il·luminació més intensa consumeix menys electricitat, la superfície de les àrees calefactables dels seients davanters que ara és més gran, la incorporació del sistema de monitorització de pressió dels pneumàtics (TPMS) i la nova funció d’il·luminació de frenada regenerativa, que quan el vehicle està regenerant de forma important s’il·luminen els llums de fre posteriors per avisar a la resta de conductors, són millores que també podem trobar a l’i-MiEV.

Aquest Mitsubishi presenta un nou avisador acústic que ens recorda que el cable de la càrrega està connectat al vehicle, i s’ha instal·lat un nou equip d’àudio a l’interior.

El Mitsubishi i-MiEV 2015 ja està a la venda a un preu de 24.400 euros encara que amb les condicions del Pla MOVELE el preu final queda en 17.900 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *