El Mitsubishi Outlander PHEV aconsegueix un rècord històric: 250.000 unitats a tot el món!

El resultat de més de 50 anys de R + D d’electro-mobilitat a Mitsubishi, ha donat com a resultat el Outlander PHEV, que ha conquistat a 250.000 clients en els 50 mercats on es ven, aconseguint ser en cada un d’ells un creador de tendències, molt observat per la indústria i l’indicador de l’estratègia de Mitsubishi Motors Corporation a llarg termini.

Segons Manuel Salvadores, director general de Mitsubishi a Espanya, “l’Outlander PHEV no només és el nostre vaixell insígnia sinó el reflex de tota la tecnologia que Mitsubishi és capaç de desenvolupar, un vehicle que és la referència a Espanya, Europa i el món, en el segment híbrid endollable, des de l’inici de la seva comercialització. El nostre Outlander PHEV és la millor alternativa de mercat ja que combina el millor de dos mons: l’híbrid i l’elèctric “.

En la seva última actualització, l’Outlander PHEV ofereix nivells d’emissions de CO2 reduïdes a 40 g / km (NEDC correlat) o 46 g / km (WLTP), amb un excel·lent dada de consum de combustible combinat de 1,8 l / 100 km (NEDC correlat), 2,0 l / 100 km (WLTP), i un rang d’autonomia de 54 km (NEDC correlat) o 45 km (WLTP).

Com a vehicle de la categoria “Zero Emissions” i, per tant, posseïdor de l’etiqueta blau, l’Outlander PHEV compta amb enormes avantatges, depenent de el lloc de residència, com l’aparcament gratuït a les zones verda i blava, l’accés il·limitat a l’ centre de les ciutats i àrees de prioritat residencial (APR), fins i tot amb qualsevol nivell de protocol de contaminació activat, importants descomptes en peatges o el lliure accés a carril Bus / VAO, etc.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Tall de circulació previstos per als propers dies

Tall de circulació previstos per als propers dies

Carrer de Santa Clara i carrer de Sant Josep A continuació us informem dels

Posterior
Cardo Packtalk Bold JBL

Cardo Packtalk Bold JBL

Cardo impulsa l’intercomunicador de moto Packtalk Bold JBL equipat de

També et pot interessar
Total
0
Share