El Mitsubishi Space Star arriba al mercat més dinàmic i millor equipat

Ja està a la venda el nou Mitsubishi Space Star amb una renovada imatge. Segons a l’marca aquesta és més rotunda, dinàmica i actual. A més, millora el seu equipament de sèrie.
El Mitsubishi Space Star de color groc
Foto: Mitsubishi
El Mitsubishi Space Star de color groc
Foto: Mitsubishi

Ja està a la venda el nou Mitsubishi Space Star amb una imatge renovada . Segons a la marca aquesta és més rotunda, dinàmica i actual. A més, millora el seu equipament de sèrie.

El seu nou disseny frontal incorpora el llenguatge ‘Dynamic Shield‘, que li aporta una imatge diferenciadora i un toc esportiu. La posterior rep un para-xocs més ample i afilat que el dota de més harmonia visual. Ho fa gràcies, entre altres elements, a el disseny de les noves òptiques del darrere LED en forma de ‘L’. El destacat aleró de sostre amb llum de fre integrada contribueix a millorar la seva aerodinàmica (Cx 0,27).

Nous colors i disseny interior

El nou Space Star es reforça amb dos colors inèdits, el Bronze Sand (M) i la pintura especial multicapa Blanc Diamond (M).

A l’interior de el nou Space Star s’han renovat el quadre de comandaments del quadre de comandament, les tapisseries i diverses motllures. El Space Star ofereix el sistema de info-entreteniment MGN amb pantalla tàctil WVGA de 7 polzades vinculada a ‘smartphone’ i que integra el sistema de navegació, a més de connexions USB (vídeo i música) i ràdio digital DAB.

En matèria de seguretat el model té sis coixins de seguretat, control de tracció i estabilitat, sistema de senyalització de frenada d’emergència o sensors de llums i pluja, entre d’altres elements.

Per a més informació: www.am94.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Hyundai i10: Ets gran, petitó

Hyundai i10: Ets gran, petitó

Ja ha arribat el nou Hyundai i10

Posterior
Porsche 718 GTS 4.0: Pur plaer de conducció

Porsche 718 GTS 4.0: Pur plaer de conducció

Els nous Porsche 718 GTS 4

També et pot interessar
Total
0
Share