1. Home
  2. Actualitat
  3. El Museu de l’Automòbil de Toyota es remodelarà coincidint amb el seu 30è aniversari
El Museu de l’Automòbil de Toyota es remodelarà coincidint amb el seu 30è aniversari

El Museu de l’Automòbil de Toyota es remodelarà coincidint amb el seu 30è aniversari

0
0

El Museu de l’Automòbil de Toyota, a la ciutat japonesa de Nagakute City, està sent sotmès a una reorganització de les seves exposicions permanents per donar lloc a una mostra que reflecteixi l’evolució de la indústria de l’automòbil a tot el món. La seva remodelació gradual finalitzarà el 2019, coincidint amb el seu 30 aniversari.

Un bugatti de la col·lecció del Museu japonès (Foto: Toyota)
Un bugatti de la col·lecció del Museu japonès (Foto: Toyota)

La primera fase del projecte comptarà amb una exposició de vuit parts que permetrà conèixer des del naixement de la indústria de l’automòbil fins a la dècada dels 50. Situada al segon pis del museu, l’exposició té prevista la seva inauguració el proper 5 de gener de 2016 i exhibirà vehicles europeus, americans i japonesos, per tal d’oferir una mirada paral·lela a l’evolució dels primers automòbils a tot el món.

Maquetes dels primers automòbils

La primera d’aquestes vuit zones es centrarà en les albors de l’era de l’automòbil, amb quatre maquetes a escala 1/5 que representaran alguns dels primers automòbils fabricats al Japó, així com vehicles del mateix període produïts a Europa i Amèrica. La sisena zona mostrarà el desenvolupament de vehicles amb formes optimitzades, amb l’exhibició d’un Model AA de Toyoda i un De Soto Airflow. Un cop més, l’objectiu de l’exposició serà permetre la comparació directa entre models de tot el planeta.

A més de les exposicions permanents, la remodelació s’ampliarà a la cafeteria del museu, en el primer pis de l’edifici annex. La cafeteria es redissenyarà amb el propòsit de crear un ambient acollidor i relaxat, on els visitants puguin llegir o xerrar entre ells mentre es prenen alguna cosa.

Conferències i xerrades

Entre d’altres canvis introduïts al museu, s’organitzaran conferències i xerrades amb comissaris, visites guiades i demostracions de conducció, tot això encaminat a complementar les exposicions remodelades ia millorar l’experiència dels visitants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *