1. Home
  2. Actualitat
  3. El Mustang permet programar el so del motor per no molestar
El Mustang permet programar el so del motor per no molestar

El Mustang permet programar el so del motor per no molestar

0
0
Foto: Ford
Foto: Ford

Per a alguns, no hi ha millor so per començar el dia que el del motor perfectament afinat del seu esportiu. Per a altres, com els veïns del treballador de Ford, Steve von Foerster, això pot provocar una trucada a la policia i una petició per baixar el volum.

Aquesta situació va ser la que va permetre crear el ‘Mode Bon Veí’ que permetrà als conductors del nou Ford Mustang programar un rugit amb totes les de la llei en aquells moments en què no molesti a ningú, o baixar el volum per no molestar a ningú.

“M’encanta el so del motor V8, però pot ser estrepitós, i no es pot molestar la gent d’aquesta manera. Vaig pensar:” Hi ha d’haver una forma per controlar millor el so del motor” va comentar Von Foerster, un ex enginyer que lidera l’equip d’experiència d’usuari en el desenvolupament de productes de Ford a Estats Units.

Un dels sons més molestos

Segons una enquesta recent de Ranker.com, el so del motor d’un vehicle accelerant està considerat un dels més molestos. Alguns automòbils esportius ja ofereixen sistemes d’escapament que es poden activar i desactivar, però el ‘Mode Bon Veí “del Ford Mustang, o el’ Quiet Start ‘és el primer que permet programar horaris. Els conductors poden navegar per un menú al quadre de comandaments per seleccionar el so que desitgen.

Tant la nova manera ‘escapament Silenciós’ com l’ ‘Encesa Silenciosa’ formaran part del sistema d’escapament amb vàlvules actives disponibles al nou Ford Mustang, que ajusta automàticament el nivell de decibels del to de la fuita als diferents modes de conducció, des del Normal i l’Esportiu fins al Track, que emet un grat rugit de 82 decibels.

30.000 Mustangs venuts a Europa

Ford ha venut gairebé 30.000 Mustangs a Europa des que l’icònic cotxe esportiu es posés a la venda per primera vegada a principis de 2015 en tot el continent, després de més de 50 anys.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *