El Nissan Ariya: Entre dos móns

El crossover cupè Ariya combina elevades prestacions, tecnologies connectades i un nou i revolucionari disseny de vehicle elèctric, i és la icona del futur de Nissan. Gràcies a les múltiples combinacions de bateria i motorització i a l’exclusiva tecnologia e-4ORCE, el Ariya està dissenyat per a enriquir la vida de les persones a través d’una experiència de conducció intuïtiva i adaptable a cada conductor.

La gamma del Ariya a Europa inclourà quatre versions per a assegurar les demandes de prestacions i autonomia dels clients europeus. Les quatre versions del Ariya disponibles per al mercat europeu inclouran el Ariya 63 kWh, el Ariya 87 kWh, el Ariya e-4ORCE 87 kWh i el Ariya e-4ORCE 87 kWh Performance.

El disseny elegant i fluid del crossover cupè elèctric representa el millor embolcall per a un vehicle que és capaç d’oferir un control i seguretat no vists fins ara en els models amb motorització elèctrica, tan donats a les altes prestacions en línia recta.

Per a facilitar la gestió de l’elevada potència i instantani lliurament de parell dels motors elèctrics, Nissan ha aprofitat tota la seva experiència dissenyant i construint els vehicles amb transmissió 4×4 més prestigiosos del món, des del tot terreny més pur com el Nissan Patrol al hiperdeportivo GT-R, per a oferir un depurat sistema de gestió de parell que permet passar tota la potència al sòl garantint un control absolut i una seguretat màxima en tota circumstància, i l’ha posat en relació amb l’experiència adquirida en els últims anys desenvolupant vehicles elèctrics com el Nissan LEAF, i competint en el mundial FIA de Fórmula-E.

L’Ariya disposarà de quatre versions disponibles per al mercat europeu

Per a Francesc Corberó, Director de Comunicació de Nissan Ibèria, “La nova tecnologia de transmissió e-4ORCE combina el millor de dos mons en els quals Nissan és àmpliament competent, com són el 4×4 i la mobilitat elèctrica. Si a més ho incorporem a una carrosseria crossover, descobrirem perquè el Ariya és la personificació de la innovació i marca una fita decisiva en el viatge de Nissan cap a la mobilitat zero emissions”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Mini Concept Aceman: El primer crossover 100% elèctric de la nova família MINI

Mini Concept Aceman: El primer crossover 100% elèctric de la nova família MINI

Un sistema de propulsió totalment elèctric, un llenguatge de disseny net i

Posterior
El Porsche 911 GT3 ja està a la graella de sortida

El Porsche 911 GT3 ja està a la graella de sortida

“El nou 911 GT3 RS està encara millor preparat per al seu ús en circuit que els

També et pot interessar
Total
0
Share