1. Home
  2. Cotxes
  3. El Nissan Juke encara més atractiu
El Nissan Juke encara més atractiu

El Nissan Juke encara més atractiu

0
0

Quan va arribar al mercat fa una mica més de tres anys, el Nissan Juke va recórrer a la innovació per crear un nou segment. Després que el Nissan Qashqai inaugurés el mercat dels crossover, el Juke amb un atrevit disseny i una avançada tecnologia, va traslladar aquest mateix concepte a un segment més compacte.

Nissan Juke

El nou Juke presenta importants novetats en el disseny, nous motors i equipaments, un ampli programa de personalització i un 40 % més de capacitat del maleter (354 litres). Entre els principals canvis destaquen el nou disseny del frontal i la part posterior – en ambdós casos amb un èmfasis especial, en el refinament i sobretot en l’esportivitat -, la millora del sistema de tracció a les quatre rodes amb el Torque Vectoring System, l´’ultima generació del sistema de navegació i entreteniment NissanConnect i l’Escut de Protecció Intel·ligent de Nissan.

El nou Juke disposarà d’una motorització de gasolina completament nova. El motor de gasolina d’ 1.2 litres DIG-T desenvolupada per l’Aliança Nissan – Renault substitueix l’anterior 1.6 de 117 CV. Es tracta d’una avançada unitat turboalimentada amb injecció directa que lliura 115 CV i genera 190 Nm de parell. L’altra motorització de gasolina, la 1.6 DIG-T de 190 CV s’ha millorat perquè ofereixi més parell per sota de 2.000 rpm. En el cas del propulsor dièsel es tracta del recentment modificat 1.5 dCi amb 110 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *