1. Home
  2. Actualitat
  3. El Nissan Leaf ja pot abastir d’energia els edificis d’oficines
El Nissan Leaf ja pot abastir d’energia els edificis d’oficines

El Nissan Leaf ja pot abastir d’energia els edificis d’oficines

0
0

Nissan ha completat amb èxit una prova inicial que permetrà a les empreses rebaixar costos en electricitat mitjançant la utilització de les bateries dels Nissan Leaf amb què es desplacin els seus treballadors. El sistema Vehicle-to-Building permet la connexió de fins a sis Nissan Leaf al quadre elèctric d’un edifici. La càrrega es realitza gradualment durant el dia amb la finalitat de que a les hores punta, quan l’electricitat és més cara, els cotxes subministrin energia a l’edifici. En canvi, a les hores en què l’electricitat és més barata, el sistema funciona a l’inrevés. Nissan_Energia

El sistema Vehicle-to-Building s’està utilitzant des del mes de juliol al Centre de Tecnologia Avançada de Nissan a Atsugi City (Japó) on s’ha aconseguit una disminució de 25,6 kW durant les hores punta de l’estiu, sense que el temps de càrrega dels vehicles elèctrics hagi indicit en la seva mobilitat. Aquest sistema té el seu orígen en el Leaf-to-Home, que trasllada a les llars un flux ininterromput de l’electricitat emmagatzemada a les bateries d’alta capacitat dels Nissan Leaf. Un altre avantatge d’aquesta transferència d’energia és la seva utilitat en cas d’apagada o problemes amb el subministrament.

Les vendes del Nissan Leaf superen les 87.000 unitats, xifra amb la que aquest model és el cotxe elèctric més venut de la història.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *