1. Home
  2. Actualitat
  3. El Nissan Navara nomenat millor Pick Up de l’any
El Nissan Navara nomenat millor Pick Up de l’any

El Nissan Navara nomenat millor Pick Up de l’any

0
0

El nou Nissan NP300 Navara ha guanyat el premi  al Pick-up Internacional de l’any 2016. Ha obtingut aquest reconeixement en una dura competició amb el Mitsubishi L200 i el Ford Ranger. El jurat ha valorat la seva millor comportament en carretera i pista, les excel·lents prestacions dels seus motors així com la seva capacitat de càrrega.

El Nissan Navara (Foto: Nissan)
El Nissan Navara (Foto: Nissan)

El seu robust xassís introdueix unes noves característiques, entre les quals destaquen la nova suspensió posterior de cinc braços per al model de Doble Cabina i una gran plataforma de càrrega, que és 67 mm més llarga que la del model anterior. El nou NP300 Navara també incorpora una gran quantitat de tecnologie integrades en el vehicle, com és la Cambra de Visió de 360º o el Sistema anticol·lisió Frontal.

Philippe Guerin-Boutaud, Vicepresident Global Corporatiu de Vehicles Comercials de Nissan, ha declarat: “Amb aquest prestigiós guardó celebrem els 80 anys d’experiència de Nissan en el sector dels pick-up. Les rigoroses proves que ha superat per ser elegit com el pick-up Internacional de l’Any certifiquen el caràcter resistent i innovador del nou Navara ”

Per la seva banda, Marc Toro conseller director general de Nissan Iberia ha declarat “El premi aconseguit pel NP300 Navara confirma l’estratègia de Nissan per diferenciar-nos dels nostres competidors oferint vehicles innovadors i de qualitat i convertir-nos en la marca asiàtica més desitjada a Espanya i a Europa.

Entrades relacionades

Eurocargo nomenat com a millor camió internacional de l’any 2016 (20-11-2015)

El Hyundai i20 guanya el Golden Steering Wheel 2015

El Toyota Auris designat com el cotxe de l’any per a dones (01-11-2015)

L’Opel Astra guanya el SafetyBest pel seu sistema d’il·luminació intel·ligent (31-10-2015)

Fiat, Honda, Hyundai, Mazda i Opel, finalistes dels Autobest 2016 (30-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *