1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou 2008 arriba a l’Estat Espanyol amb una estètica potent i distintiva
El nou 2008 arriba a l’Estat Espanyol amb una estètica potent i distintiva

El nou 2008 arriba a l’Estat Espanyol amb una estètica potent i distintiva

0
0
El nou Peugeot 2008
El nou Peugeot 2008

El nou Peugeot 2008 s’ha començat a comercialitzar a l‘Estat Espanyol amb una estètica potent i distintiva. També una àmplia capacitat de personalització.

Segons la marca el model té un disseny que inspira seguretat. A l’interior compta amb la nova versió de l’i-Cockpit 3D. També la informació sobre el combinat digital es presenta a mode d’holograma. Té indicacions clares, dinàmiques i animades. Aquestes adapten la seva mida en funció de la seva importància. La pantalla tàctil de 25,4 cm (10 ”) i les tecles Toggle Commutadors gestionen un ampli ventall d’equipaments i funcions d’ajuda a la conducció.

El model estan disponibles en 8 colors diferents d’il·luminació interior, que es poden triar i regular des de la pantalla central.

Tecnologia d’ajuda a la conducció

L’i-Cockpit 3D permet accedir a una conducció semi-autònoma en autopista i també vies ràpides. També té funció ‘Stop and Go’. El model compta amb el Pack Safety Plus, un sistema de frenada automàtica d’emergència, capaç de detectar vianants i ciclistes, de dia o de nit, en un ampli rang de velocitats: entre 5 Km / h i 140 km / h. El sistema Park Assist permet aparcar automàticament.

Sota el capó, es pot optar entre diverses versions. Motors gasolina, dièsel o 100% elèctriques.

Models de gasolina, dièsel i elèctric

Pel que fa a la gasolina, l’oferta s’estructura al voltant de motors tricilíndrics de 1.2 litres. Estan pensats per cobrir les necessitats més diverses, gràcies als propulsors PureTech 100, 130 i 155. En dièsel, les mecàniques de 1.5 litres i 4 cilindres compleixen amb l’exigent norma Euro 6d.Temp. Es pot triar entre el motor BlueHDi 100 amb caixa del canvi manual de 6 velocitats i el BlueHDi 130, amb la transmissió automàtica EAT8.

Cal destacar especialment la versió 100% elèctrica d’aquest model. La seva bateria de gran capacitat de 50 kWh permet una autonomia de 310 km, segons el protocol de mesurament WLTP. Al volant, aquest SUV innovador ofereix tres modes de conducció, Eco, Normal i Sport, que permeten destacar, respectivament, l’eficiència, el confort i comportament dinàmic.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *