1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Audi R8 LMS ja està disponible i les primers comandes s’entregaran abans que finalitzi l’any
El nou Audi R8 LMS ja està disponible i les primers comandes s’entregaran abans que finalitzi l’any

El nou Audi R8 LMS ja està disponible i les primers comandes s’entregaran abans que finalitzi l’any

0
0

El nou Audi R8 LMS que es va presentar el passat mes de març al Saló de Ginebra ja està disponible. El 21 de setembre, Quattro GmbH va posar en marxa la producció, i els primers clients rebran el seu nou cotxe de carreres abans que finalitzi l’any.

(Foto: Audi)
(Foto: Audi)

El nou cotxe de carreres d’Audi per a la categoria GT3 va alçar-se amb la victòria final a les 24 hores a Nürburgring, i va aconseguir dos podis en les 24 Hores de Spa el passat juliol. “Per aquesta competició, i amb carreres com aquestes, el departament de clients d’Audi Sport ha desenvolupat el nou Audi R8 LMS, capaç de suportar les condicions més dures pel seu nivell de preparació. Alhora, els nostres enginyers han completat amb èxit totes les proves i assajos i van determinar l’especificació final “, va comentar Heinz Hollerweger, director de quattro GmbH.

A les instal·lacions d’Audi a Bollinger Höfe, prop de Neckarsulm, es fabriquen tant el xassís del model de producció com el dels cotxes de carreres, que comparteix pràcticament la meitat de les seves peces amb l’esportiu d’alt rendiment de sèrie.

Comandes immediates

Amb efecte immediat, els clients poden realitzar comandes del nou Audi R8 LMS, que desenvolupa fins 585 CV de potència, a un preu de 359.000 euros sense impostos. A més, el departament de carreres per a clients d’Audi Sport ofereix la possibilitat de demanar el cotxe incloent un paquet amb una preparació especial de fàbrica pel preu total sense impostos de 398.000 euros.

La producció del nou Audi R8 LMS es va iniciar el passat 21 de setembre, i els lliuraments duraran fins a finals de març de 2016. Audi ha programat fabricar 45 unitats del R8 LMS per a la temporada esportiva de l’any que ve.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *