1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou BMW M4 Cabrio
El nou BMW M4 Cabrio

El nou BMW M4 Cabrio

0
0

BMW amplia amb el nou BMW M4 la seva gamma de models d’altes prestacions. El nou M4 Cabrio té les mateixes prestacions que la nova berlina BMW M3 però encara accentua més l’expressió estètica d’individual i refinat estil, centrant la seva imatge en l’exclusivitat que significa conduir esportivament un automòbil descapotable.

Igual que a la berlina BMW M3 i en el BMW M4 Coupé, també al BMW M4 Cabrio s’ha aplicat de manera conseqüent el criteri d’us intel·ligent de materials lleugers. Concretament, el capó del motor i les aletes davanteres són d’alumini. A més, nombrosos components del xassís també són d’aquest lleuger metall.

BMW M4 cabrio

La capota es pot obrir en 20 segons i si el conductor ho desitja, també la pot obrir quan el cotxe està en moviment a una velocitat de fins a 18 km/h.

El motor del BMW M4 Cabrio és el mateix que s’usa en la berlina M3 i en l’M4 Coupé. és a dir, el nou propulsor de sis cilindres en línia amb tecnologia M Twin Power Turbo. El motor de 3.000 cc té una potència de 431 CV, disponible al llarg d’un ampli marge de revolucions. El parell màxim és de 550 Nm. El BMW M4 Cabrio no només és capaç d’aconseguir prestacions extremadament esportives, pot accelerar de 0 a 100 km/h en només 4,4 segons si està equipat amb la caixa de canvis M de set marxes i doble embragatge (opcional), sinó que també compta amb suficients reserves de potència a què es pot recórrer en qualsevol moment si es condueix relaxadament, gaudint de l’aire lliure amb la capota oberta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *