1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou BMW Sèrie 3 protagonista a Figueres
El nou BMW Sèrie 3 protagonista a Figueres

El nou BMW Sèrie 3 protagonista a Figueres

0
0

Oliva Motor Girona presenta la sèptima generació del BMW Sèrie 3 al concessionari de Figueres.

Més de 150 persones van assistir el dijous passat, a la presentació de la sèptima generació d’un dels models més emblemàtics de la marca, el BMW Sèrie 3. Un cop més aquesta berlina icònica mostra com és possible reinventar-se amb un llenguatge de disseny pioner i amb l’última tecnologia.

L’acte va comptar amb parlaments de Santi Oliva, CEO del Grup Oliva i també de Jordi Masquef, alcalde de Figueres, el qual va destacar la presencia del concessionari en el teixit empresarial de la ciutat. Joel Gonzàlez, taekwondista olímpic de la zona imatge d’Oliva Motor Girona també va protagonitzar un petit speech fent referència a l’esforç i al treball diari per aconseguir els objectius que un es proposa.


Entre les novetats més representatives destaquen el BMW Intelligent Personal Assistant, un assistent amb el qual demanar al teu BMW que et busqui aparcament, per exemple. O el Reversing Assistant, amb el qual es pot conduir marxa enrere de manera automàtica. A més, el BMW Sèrie 3 és l’únic en el seu segment on es pot utilitzar el mateix mòbil com a clau.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *