1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou BMW X4, un més a la família
El nou BMW X4, un més a la família

El nou BMW X4, un més a la família

0
0

El nou BMW X4 combina les qualitats típiques de la gamma de models X de BMW amb el caràcter esportiu i elegant dels coupés clàssics de la marca, traslladant ara el reeixit concepte automobilístic dels Sport Activity Coupé al sector més selecte del segment automobilístic mitjà. Aquesta esportivitat s’accentua mitjançant l’oferta d’una amplia gamma de motors d’altes prestacions, així com el sistema de tracció intel·ligent a les 4 rodes BMW xDrive. A més, es presenta amb un equipament de sèrie exclusiu amb direcció esportiva variable, sistema Performance Control i amb el volant esportiu de cuir amb lleves de canvi.

BMW X4

 

 

 

 

 

 

 

 

S’ofereixen tres motors de gasolina i tres dièsel de la gamma de BMW EfficientDynamics, que abasten un marge de potència que va des dels 184 CV fins als 313 CV. La tecnologia BMW TwinPower Turbo dels moderns motors garanteix excel·lents prestacions ,i alhora, mínims nivells de consum.

El model BMW X4 xDrive35i, està proveït del motor de gasolina més potent amb 306 CV i un parell màxim de 400 Nm. El BMW X4 xDrive35d també destaca per la seva superior forma d’entregar la potència. El seu motor de 3.000 cc de sis cilindres en línia té una potència de 313 CV i un parell màxim de 630 Nm. Per la seva banda, la nova generació del motor 2.0 dièsel de quatre cilindres té una potència de 190 CV i un parell de 400 Nm.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *