1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou Citroën C1 estrena sistema de frenada d’emergència en ciutat.
El nou Citroën C1 estrena sistema de frenada d’emergència en ciutat.

El nou Citroën C1 estrena sistema de frenada d’emergència en ciutat.

0
0

Les situacions quotidianes com els embussos o retencions són més proclius a que el conductor perdi l’atenció amb el consegüent augment de la possibilitat de patir contratemps. En aquest context, el sistema de frenada d’emergència en ciutat s’ha establert com a altament eficaç per reduir aquestes situacions de perill. Per això, el Citroën C1 equipa ara per un preu de 500 euros en la versió descapotable Airscape i en el nivell d’acabat Shine el denominat Active City Break.

NUEVO_CITROEN_C1

L’Active City Break és un innovador sistema que, gràcies a un sensor làser de curt abast situat a la part superior del parabrisa, detecta obstacles o vehicles en moviment que circulin en el mateix sentit. L’Active City Break funciona a velocitats inferiors a 30 km/h i permet reduir el risc de col·lisió. Si el conductor no respon en situacions de perill, s’activa automàticament la frenada del vehicle. A més, aquest sistema també emet avisos en cas de canvi involuntari de carril.

El Citroën C1 és un vehicle destinat a respondre a les necessitats de mobilitat urbana modernes. Destaca pel seu disseny, l’interior o les seves llums diürnes LED, i des d’aquest mes de maig incrementa el nivell d’equipament amb l’Active City Break.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *