1. Home
  2. Actualitat
  3. El Nou Citroën Jumpy ja està disponible a la xarxa comercial
El Nou Citroën Jumpy ja està disponible a la xarxa comercial

El Nou Citroën Jumpy ja està disponible a la xarxa comercial

0
0
El nou Citroën Jumpy
El nou Citroën Jumpy

La xarxa comercial Citroën ja admet comandes del Nou Citroën Jumpy, un model que integra les últimes generacions de tecnologies d’ajuda a la conducció i motoritzacions, el que “el converteix en el company ideal per als herois del dia a dia”.

Gràcies a la seva nova plataforma modular, el Nou Citroën Jumpy es beneficia d’una arquitectura optimitzada, per oferir més prestacions útils, confort i seguretat. Destinat a una àmplia varietat de professionals, s’ofereix en versions furgó, combi i pis cabina.

Disponible en 3 longituds

El Nou Jumpy està disponible, a més, en 3 longituds (XS: 4,60 m, M: 4,95 mi XL: 5,30 m), permetent que cada professional pugui escollir el seu vehicle en funció de les seves necessitats i de la seva activitat . A més, destaca per una alçada de 1,90 m el que li permet accedir als pàrquing, sovint de difícil accés per als vehicles del seu segment.

La nova versió del comercial de Citroën compta amb tecnologies que faciliten la vida del conductor com la càmera amb visió 180 ° per oferir una millor visibilitat en les maniobres i el Citroën ConnectNav, amb la seva navegació connectada 3D gestionada mitjançant la veu i pantalla tàctil de 7 “. Una pantalla que compta amb la funció MirrorScreen, que permet aprofitar-hi les aplicacions del telèfon intel·ligent, i fins i tot duplicar-lo, a través d’Apple CarPlayTM i MirrorLink.

A més, en matèria de seguretat el Nou Jumpyaporta, entre altres funcions, el regulador de la velocitat actiu, l’alerta de risc de col·lisió i l’Active Safety Brake.

Ajuda al professional per carregar i descarregar més ràpid

D’altra banda, les portes laterals elèctriques obertura mans lliures, inèdites en el seu segment, simplifiquen les operacions de càrrega i descàrrega quan els braços estan ocupats amb material, paquets o mercaderies diverses, ja que permeten obrir i tancar les portes laterals sense contacte.

El Nou Citroën Jumpy compte, a més, amb una àmplia gamma de motors, que destaquen per la seva eficiència, com el BlueHDi115 S & S 6v, amb 5,1 l / 100 km i 133 g / km de CO2.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *