1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou DS5 és tot un símbol de la marca
El nou DS5 és tot un símbol de la marca

El nou DS5 és tot un símbol de la marca

0
0

El nou DS 5 reuneix totes les característiques dels automòbils DS presents i futurs, en conjugar disseny avantguardista amb altes prestacions, refinament, atenció pels detalls i tecnologies avançades. Encarna l’esperit d’avantguarda de DS estrenant el nou frontal que identificarà els futurs models de la marca i en el que destaquen la calandra, els projectors i les preses d’aire laterals. Tot en perfecta sintonia amb l’estil avantguardista d’aquest model. De front, de perfil o des del darrere, el nou DS 5 es reconeix des del primer cop d’ull.

DS5A la vista lateral, un element crida l’atenció i defineix l’estil exterior: la motllura cromada que va des de l’extrem dels projectors fins a les finestretes davanteres. Vist des de la saga, el nou DS5 mostra tota la seva classe, amb unes vies molt amples, a més de dues sortides de fuita integrades al para-xocs del darrere. Una firma lluminosa, formada per sis guies de llum, reforça encara més l’elegància del conjunt.

L’experiència de conducció high-tech també s’aconsegueix gràcies a una pantalla tàctil en color, que s’incorpora al nou DS5. Un nou sistema que ofereix un accés senzill a totes les funcions del vehicle, des del sistema de navegació a la música, i que simplifica l’ergonomia en l’habitacle, ja que s’han eliminat 12 comandaments a la consola central. Aquesta pantalla d’última generació permet també la prestació ‘New Mirror Screen’, és a dir, la possibilitat de duplicar nostre smartphone i gaudir de les seves aplicacions amb total seguretat.

Amb l’arribada de la pantalla d’última generació, el nou DS5 compta amb una nova prestació de connectivitat: l’oferta New Mirror Screen. Aquesta funcionalitat permet gaudir, amb tota seguretat, de les aplicacions del Smartphone a la pantalla del cotxe. De la webradio a la navegació GPS d’última generació, tot un món d’aplicacions passa a estar disponible d’una manera senzilla, connectant un telèfon compatible a través d’un cable USB. Mentre s’està conduint, només funcionen les aplicacions que compleixen un estricte plec de condicions sobre riscos de distracció al volant.

DS5_2Per anar encara més lluny en seguretat, el nou DS5 compta amb l’oferta DS Connect Box, amb el pack SOS & Assistance, un sistema que permet fer trucades d’emergència i assistència automàtiques i localitzades, amb enviament del personal adequat en cas de problema . Actualment, més de 230.000 DS equipats amb aquesta funció circulen per Europa.

El confort no es queda enrere. Els més sibarites gaudiran d’equipaments com els seients amb memorització de reglatges elèctrics i funció massatge, així com l’accés i arrencada mans lliures.

El nou DS 5 incorpora els últims motors del Grup PSA, tant en gasolina com en dièsel. La família de motors del DS 5 oferirà potència (de 120 a 210 CV) i respecte pel medi ambient (entre 3,8 i 4,4 litres/100 km en els dièsel BlueHDi). Sense oblidar la versió Hybrid 4×4, amb 90 g/km de CO2 i un consum de 3,5 litres/100 km de mitjana. Aquestes prestacions situen al nou DS5 al nivell dels seus millors rivals del segment premium.

En gasolina, els clients podran triar, en el decurs d’aquest any, entre dos motors dotats amb la tecnologia turbo THP que compleixen amb la normativa Euro 6: THP 165 S&S EAT6 i THP 210 S&S 6V. En l’apartat dels dièsel, el DS 5 incorpora la nova generació de motors dièsel BlueHDi, que associa prestacions d’alt nivell amb uns consums i emissions de CO2 reduïts gràcies al treball realitzat sobre el propi motor. No menys atractiva resulta la tecnologia híbrida dièsel Hybrid 4×4, que combina les prestacions del motor dièsel HDi amb l’eficàcia de la propulsió elèctrica. Amb l’Hybrid 4×4 s’aconsegueixen unes sensacions de conducció poderoses (200 CV, 4 rodes motrius, ús urbà en mode elèctric, funció “boost” en acceleració), unes emissions de CO2 molt reduïdes (90 g/km) i un consum de 3,5 litres/100 km, que se situa per sota dels 3 litres en cicle urbà.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *