1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou Ford Focus sortirà a la venda al desembre
El nou Ford Focus sortirà a la venda al desembre

El nou Ford Focus sortirà a la venda al desembre

0
0

El nou Ford Focus, que va ser presentat al Saló de l’Automòbil de Ginebra, sortirà a la venta al desembre.

Nou Ford Focus

Compta amb una conducció atractiva i de caràcter esportiu i destaca per una cridanera graella horitzontal, un interior amb millor aïllament acústic i inspirat en la cabina d’un cotxe de competició i l’opció de lleves de canvi. El nou Focus també marca el debut europeu del SYNC 2, l’avançat sistema de connectivitat integrada de Ford

El nou Focus és el primer Ford a oferir Perpendicular Parking, una nova tecnologia d’aparcament sense mans que ajuda els conductors a aparcar en línia entre dos cotxes. El Focus actual va introduir l’assistència a l’aparcament en paral·lel Active Park Assist, que, només prement un botó, utilitza sensors ultrasònics per localitzar espais d’aparcament i guiar el vehicle mentre el conductor controla l’accelerador i el fre. La incorporació de dos nous sensors addicionals a la darrera del nou Focus permet que el Perpendicular Parking operi de la mateixa manera.

Ford, a més, ha millorat el seu sistema per evitar col·lisions “Active City Sport que ara utilitza sensors al morro del vehicle per mirar objectes estàtics a la carretera per davant d’ell i pre-carrega els frens si el vehicle s’acosta massa ràpid a l’objecte. Si el conductor segueix sense respondre, el sistema redueix el parell motor i automàticament aplica els frens per reduir l’impacte de la col·lisió.

El nou Ford Focus equiparà tres motors de gasolina, una variant del motor EcoBoost 1.0 de 100 CV i els propulsors EcoBoost 1.5 de 150 i 182 CV aquests últims associats a una nova caixa de sis velocitats, i dos motors dièsel, el TDCi 1.5 de 120 CV amb caixa PowerShift automàtica de sis velocitats i un de 150 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *