1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Ford Mondeo estrena la tecnologia de detecció de vianants
El nou Ford Mondeo estrena la tecnologia de detecció de vianants

El nou Ford Mondeo estrena la tecnologia de detecció de vianants

0
0

El nou Ford Mondeo, que sortirà a la venda a finals d’any amb carrosseries de quatre i cinc portes i wagon, serà el primer vehicle a oferir globalment una nova tecnologia de detecció de vianants que podria ajudar a reduir la gravetat dels accidents i fins i tot evitar-los totalment. Si el sistema detecta un vianant davant del cotxe i s’acosta una col·lisió imminent, el conductor rebrà primer una avís sonor i visual. Si no respon, el sistema reduirà el temps requerit per aplicar els frens reduint l’espai entre les pastilles i els discs de frens.

Ford Mondeo

El Ford Mondeo té un aspecte de coupé esportiu i incorpora un sostre panoràmic de vidre retractable per al model wagon. El perfil lateral està esculpit per transmetre lleugeresa visual, mentre que el frontal inclou la reixeta trapezoïdal de Ford, un capó esportiu i un disseny de llums adaptatius més estilitzat.

A l’interior, els conductors del Mondeo poden gaudir d’una panell d’instruments digital analògic i d’una consola amb un disseny esportiu. El disseny dels seients del davant compta amb un menor gruix que permet als ocupants dels seients del darrera tenir més espai per a les cames sense que per això es sacrifiqui la comoditat del conductor i el copilot.

Quan surti a la venda, el Ford Mondeo es podrà escollir entre dos motors de gasolina, l’1.5 EcoBoost de 160 CV i el 2.0 EcoBoost amb variants de 203 CV i 240 CV, dos motors dièsel, l’1.6 de 115 CV i el 2.0 TDCi amb variants de 150 CV i 180 CV, i un propulsor híbrid que combinarà un motor de gasolina de 2 litres amb un elèctric que desenvoluparan una potència total de 177 CV. A principis de 2015, el Ford Mondeo també estarà disponible amb el motor 2.0 TDCi de 210 CV.

El nou Ford Mondeo tindrà múltiples sistemes d’ajuda al conductor entre els quals destaquen l’Active Park Assist o el Park Out Assist, de seguretat activa i passiva, el Mondeo serà el primer vehicle en el seu segment a incorporar el cinturó del darrera inflable i d’infoentreteniment.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *