1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Hankook S1 evo2 SUV
El nou Hankook S1 evo2 SUV

El nou Hankook S1 evo2 SUV

0
0

El nou model per SUV del pneumàtic Hankook Ventus S1 evo2 està ara disponible per a vehicles utilitaris esportius d’alt rendiment. Especialment dissenyat per satisfer les necessitats d’aquesta popular gamma de vehicles, els pneumàtics combinen durant la conducció, un rendiment dinàmic i esportiu amb el confort de la suspensió, un baix soroll de rodament i una resistència al rodament limitada.

Hankook

 La sofisticada tecnologia del Ventus S1 evo2 SUV, amb una banda de rodament de radi múltiple i carcassa de raió de doble capa ofereix una superfície de contacte més amplia del pneumàtic en totes les condicions. El pneumàtic no només impressiona per les seves excel·lents característiques davant de l’hidroplanatge, sinó també pel seu òptim contacte amb la carretera, oferint un equilibri perfecte tant en condicions seques  com mullades.

 L’innovador compost de silici amb la formula del polímer d’estirè no només permet millor l’adherència sobre mullat, sinó que també redueix la resistència al rodament per oferir la màxima excel·lència mediambiental. Gràcies al menor desgast i a una millorada resistència a l’envelliment per calor, també contribueix a una major rendiment  quilomètric i, per tant, a l’economia del pneumàtic. El Ventus S1 evo2 SUV estarà disponible des de la primavera en 30 mides diferents.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *