1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Honda Civic Tourer arribarà al febrer
El nou Honda Civic Tourer arribarà al febrer

El nou Honda Civic Tourer arribarà al febrer

0
0

El Civic Tourer 2014 ha estat desenvolupat i dissenyat a Europa, el que ha permès a l’equip d’R+D+I d’Honda liderar el procés creatiu i de disseny tècnic. El cotxe s’ha dissenyat específicament en funció de les necessitats dels clients europeus i de les condicions de conducció a Europa.

Honda Civic_Tourer_web

El Civic Tourer 2014 comparteix moltes de les característiques del Civic 5 portes, amb una carrosseria aerodinàmica i sofisticada que li atorga una presència dinàmica i elegant. Tot i ser només 235 mm més llarg que el Civic 5 portes, per convertir-lo en el familiar més compacte del segment C, el Civic Tourer ofereix un maleter molt espaiós.

Amb els seients del darrere en posició normal, disposa de 624 litres de volum fins a la safata: pot allotjar tres grans maletes amb la safata retirada. Amb els seients posteriors abatuts, ofereix 1.668 litres d’espai fins al sostre.

L’exclusiu sistema Honda Magic Seats és una suma d’espai i sentit pràctic en el Civic Tourer, que permet diverses configuracions dels seients i una versatilitat extrema. El conjunt de seients del darrere s’abat fàcilment amb un sol moviment, i el pis interior del maleter s’ha elevat per crear una secció totalment plana quan s’abaten els seients.

El Civic Tourer és el primer cotxe de sèrie del món en el qual s’instal·la un sistema de suspensió adaptativa posterior. El sistema de suspensió adaptativa posterior, recent desenvolupat, ajusta automàticament la rigidesa de la força de l’amortiment posterior en una fracció de segon basant-se en les condicions de conducció. Amb aquest sistema el cotxe es manté confortable en desplaçar-se en autopistes, així com ferma i àgil quan es requereix un maneig exigent. El sistema té tres ajustaments, confort, normal i dinàmic que s’han desenvolupat per augmentar l’estabilitat i el confort en diferents condicions de càrrega i conducció.

Sota el capó del Civic hi trobem el nou motor dièsel i-DTEC de 1,6 litres i el motor de gasolina i-VTEC de 1,8 litres. El nou motor dièsel i-DTEC 1.6 és el primer de la sèrie d’última generació Earth Dreams Technology d’Honda que s’introdueix a Europa. Earth Dreams Technology es basa en el concepte de proporcionar un extraordinari equilibri entre l’economia de combustible i les prestacions de conducció, la qual cosa es reflecteix clarament en el Civic Tourer.

Honda ha incorporat al Civic Tourer, un nou conjunt de sistemes de seguretat activa basats en sensors que utilitzen una combinació de càmeres, LIDAR (detecció per làser) de curt abast i tecnologies de radar. El Civic Tourer es val d’aquestes tecnologies i de moltes altres funcions de seguretat avançades per oferir un alt grau de seguretat en tot tipus de condicions, per l’absoluta tranquil·litat de conductors i acompanyants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *