1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Ibiza guanya el seu primer premi internacional
El nou Ibiza guanya el seu primer premi internacional

El nou Ibiza guanya el seu primer premi internacional

0
0
El nou Seat Ibiza (Foto: Seat)
El nou Seat Ibiza (Foto: Seat)

El nou Seat Ibiza ha obtingut el seu primer gran premi internacional, just en el mes del seu llançament comercial, en ser proclamat Millor Supermini en els Premis Act Express New Car 2017.

Segons els responsables de la marca catalana és tot un èxit per al nou model, que referma el seu potencial de líder de mercat i el seu gran atractiu per al client. Aquests mateixos responsables afegeixen que l’Ibiza entra en la seva cinquena generació en millor forma que mai, sobre una nova plataforma i amb unes cotes impressionants de maneig, qualitat, refinament i tecnologia. Des del seu llançament el 1984, fa ja 33 anys, ha venut 5,5 milions d’unitats.

Un dia després de presentar el Arona

El premi de l’Ibiza arriba un dia després de la presentació internacional del nou Arona, un model amb el que la companyia realitza la seva primera incursió en el segment dels crossover compactes. Construït sobre la mateixa plataforma que l’Ibiza, estarà disponible en els concessionaris a partir del mes de novembre.

Seat ha invertit 900 milions d’euros en els dos models, i amb el Arona augmentarà la cobertura del mercat a un 75%. El Arona també ajudarà a potenciar més les vendes de la marca catalana, que de gener a maig d’aquest any han crescut un 13,9%.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *