1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou llenguatge de disseny de Volkswagen pren forma amb l’Sport Coupé Concept GTE
El nou llenguatge de disseny de Volkswagen pren forma amb l’Sport Coupé Concept GTE

El nou llenguatge de disseny de Volkswagen pren forma amb l’Sport Coupé Concept GTE

0
0

Volkswagen Sport Coup Concept GTEPrimícia mundial de Volkswagen en el  Saló de l’Automòbil de Ginebra és l’Sport Coupé Concept GTE,  representant d’un nou i progressiu llenguatge de disseny de la marca alemanya. L’exterior del prototip Sport Coupé GTE és tan avantguardista com l’interior. El disseny extremadament clar, la perfecció ergonòmica i les noves interfícies interactives entre l’home i la màquina -entre altres funcions, l’ús de dades biomètriques del conductor i una nova pantalla activa d’informació (Active Informació Display) amb òptica 3D- generen a bord del coupé un ambient avantguardista i  en plena harmonia amb l’expressiu disseny exterior.

Però no només el disseny és avantguardista; també ho és la seva tecnologia. L’abreviatura GTE és sinònim d’una tècnica de propulsió revolucionària. Des de l’estrena del Golf GTE i del Passat GTE, que el segueix aquest mateix any, aquestes tres sigles representen per a Volkswagen models amb una propulsió híbrida endollable. Aquests vehicles poden circular de manera purament elèctric aproximadament 50 quilòmetres i alhora superen folgadament les distàncies més grans. Volkswagen Sport Coup Concept GTEDes d’ara seran imaginables les versions GTE en tota la gamma de Volkswagen, tal com ja es va demostrar amb el prototip del SUV GTE presentat al gener al Saló de Detroit. Amb l’Sport Coupé Concept GTE estrenat a Ginebra, Volkswagen amplia la filosofia GTE amb una faceta especialment avantguardista. El potent sistema propulsor GTE (380 CV) ofereix les prestacions de confort en els viatges llargs d’un Gran Turisme i permet a la vegada el funcionament amb zero emissions, gràcies a dos motors elèctrics i una bateria, recarregable també des de l’exterior. El prototip, que arriba als 250 km/hora de velocitat màxima, acredita un consum mitjà combinat de 2,0 litres/100 km.

Volkswagen Sport Coup Concept GTEAquest prototip té 4,87 metres de longitud, 2,84 dels quals de distància entre eixos, mentre que l’altura i amplada són de 1,40 i 1,86 metres, respectivament. Gràcies a la plataforma MQB, l’aprofitament de l’espai és excel·lent: tot i les dimensions dinàmiques, l’Sport Coupé Concept GTE, equipat amb sostre panoràmic corredís, aconsegueix, per exemple, un ampli espai sobre el cap tant davant com darrere, a més d’un maleter de 480 litres.

(04.03.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *