1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Macán accentua el seu aspecte esportiu i modern
El nou Macán accentua el seu aspecte esportiu i modern

El nou Macán accentua el seu aspecte esportiu i modern

0
0
Foto: Porsche
Foto: Porsche

Porsche ha accentuat l’aspecte esportiu i modern del nou Macan. El SUV compacte de la marca alemanya s’ha presentat en exclusiva a Xangai. Es manté fidel a l’ADN Porsche pel que fa a disseny, amb una franja posterior de llum LED tridimensional. La tecnologia LED també caracteritza els fars que incorpora de sèrie.

Entre les innovacions més destacades a l’interior del vehicle hi ha la pantalla tàctil de 11 polzades del nou Porsche Communication Management (PCM), les sortides de ventilació redissenyades i reposicionades i el volant esportiu GT que utilitzen els 911.

El PCM permet l’accés a noves funcions digitals, com el control per veu intel·ligent i el sistema de navegació online, que formen part de l’equipament de sèrie. També s’ha ampliat la varietat d’elements de confort, que ara inclou l’assistent d’embussos, un ionitzador i el parabrisa calefactat.

Xassís optimitzat, amb noves llandes i pneumàtics

Gràcies al seu xassís optimitzat, el nou model consolida el seu estatus com esportiu en el segment dels SUV compactes. Els ajustos en el xassís proporcionen un comportament neutre, al mateix temps que milloren l’estabilitat i el confort. Una cosa inusual en el segment SUV, el Macan es caracteritza per l’ús de pneumàtics de diferent amplada per als eixos davanter i posterior.

Com en els esportius Porsche, aquesta configuració permet al conductor treure el màxim profit del sistema de tracció integral intel·ligent Porsche Traction Management (PTM). Els pneumàtics de nou desenvolupament i amb prestacions superiors aconsegueixen un comportament dinàmic optimitzat pel que fa a desplaçament lateral, el que augmenta el plaer de conducció, mentre que les renovades llandes de 20 i 21 polzades també ofereixen una major personalització en el disseny.

Més de 350.000 Macan lliurats des 2014

 

Des 2014, Porsche ha lliurat més de 350.000 unitats. És un model especialment popular al mercat xinès, lloc triat per la marca per desvetllar el seu renovat SUV i on fins a la data s’han venut més de 100.000 unitats. El cotxe presentat a Xangai s’oferirà exclusivament en el mercat xinès i, al llarg de l’any, es llançaran altres versions en diferents mercats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *