1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Mazda2, a punt per al seu llançament a Europa
El nou Mazda2, a punt per al seu llançament a Europa

El nou Mazda2, a punt per al seu llançament a Europa

0
0

El nou Mazda 2 combina la tecnologia Skyactiv amb el sorprenent disseny Kodo.

Mazda2.0

Ofereix un concepte interior intuïtiu i inclou el Head Up Display, la primera pantalla d’aquest tipus dins del segment urbà, i el MZD Connect.  Aquest últim sistema fa que els ocupants es mantinguin permanentment connectats en prefectes condicions de seguretat. L’habitacle és espaiós i confortable, sobretot per al conductor, i l’espai per a les cames en les places del darrera és dels més amplis en la seva gamma.

Quatre propulsors, entre els quals destaca el motor 1.5 Skyactiv-D, un innovador dièsel de baixa compressió de 105 CV, està composta la gamma de motors. El Mazda2 també es pot equipar amb el motor de gasolina 1.5 Skyactiv-G  amb tres variants de potència, 75 CV, 90 CV i 115 CV. La potència dels motors es transmet a les rodes davanteres amb l’ajuda d’un canvi manual Skyactiv-MT de 5 o 6 velocitats. Igualment també hi ha disponible un canvi automàtic Skyactiv -Drive de 6 velocitats.

El nou model de Mazda proporciona una gran protecció de seguretat passiva. Això és gràcies, entre altres coses, a la innovadora arquitectura de la seva carrosseria Skyactiv-Body a la qual s’hi ha incorporat una proporció significativament  major d’acer d’alta i d’ultra alta resistència.

El nou Mazda2 ofereix un equipament amb tecnologies d’avantguarda. Entre el seu equipament de seguretat activa i-Activsense crida l’atenció el control d’angle mort (BSM)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *