El nou Mercedes-Benz GLC Coupé completa la sèrie

The new Mercedes-Benz GLC Coupé: AMG line; exterior: graphite grey; interior: leather siena brown/black

El nou GLC Coupé destaca pel seu disseny elegant i el seu dinamisme al volant. Com a germà esportiu del GLC SUV, completa la sèrie de vehicles més venuts de Mercedes-Benz. La primera impressió, abans fins i tot d’arrencar el GLC Coupé és: elegància, dinamisme i aventura tot terreny. Cridaneres proporcions, superfícies espectaculars i formes modelades amb precisió defineixen un aspecte inconfusible, complementat per un interior amb una clara distribució i alta qualitat.

El GLC Coupé combina prestacions esportives amb alta eficiència. Tots els models estan equipats amb tecnologia de propulsió elèctrica, ja sigui com a híbrid endollable amb una autonomia totalment elèctrica adequada per a les necessitats quotidianes o com mild-hybrid amb tecnologia de 48 volts i un alternador arrencador integrat per a un impuls extra i la recuperació d’energia. El nou GLC Coupé se sent com a casa en gairebé qualsevol terreny. Tant en carretera com fora d’ella, impressiona pel seu confort i agilitat. El tren de rodatge esportiu és de sèrie. La direcció opcional de 4,5° en l’eix posterior fa que el vehicle sigui encara més maniobrable. S’ofereix en el paquet tècnic juntament amb la suspensió pneumàtica AIRMATIC. Fora de la carretera, el Coupé destaca per les seves nombroses funcions, com la tracció integral 4MATIC i la conducció tot terreny purament elèctrica en els models endollables. La pantalla tot terreny i el “capó transparent” com a element de la cambra de 360° augmenten el confort de l’experiència de conducció.

Els alts estàndards del nou GLC Coupé són evidents en cada detall. El maquinari i el programari de l’última generació del sistema de info-entreteniment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) ofereixen una facilitat d’ús encara major. Les brillants imatges del visualitzador del conductor i del visualitzador central faciliten el control de les funcions del vehicle i del confort. Les dues pantalles LCD presenten informació clara i estructurada. La navegació a pantalla completa ofereix al conductor la millor guia de ruta possible. MBUX Augmented Reality per a la navegació està disponible com a opció. Una cambra registra l’entorn davant del vehicle. El visualitzador central mostra les imatges en moviment i també superposa objectes virtuals, informació i marcadors. Entre ells, senyals de trànsit, indicacions de direcció, recomanacions de canvi de carril i direccions. Això facilita molt la navegació, sobretot en zones urbanes.

L’assistent de veu intuïtiu “Hey Mercedes” és cada vegada més eficaç a l’hora de respondre al llenguatge natural i a les preferències de l’usuari. Els serveis de streaming de música poden integrar-se perfectament en el MBUX, inclosos els ajustos personalitzats, la qual cosa permet als clients gaudir d’una experiència musical personalitzada en el vehicle. L’àudio Tourguide, que forma part del “Assistent de veu MBUX” de Mercedes em, proporciona informació addicional. En resposta a l’ordre de veu “Hey Mercedes, start Tourguide”, el sistema de info-entreteniment MBUX llegeix informació sobre punts d’interès al llarg de la ruta. El sistema respon a les aproximadament 3.400 senyals marrons que hi ha al llarg de les autopistes alemanyes. La funció MBUX Smart Home permet als clients que viatgen en el nou GLC Coupé accedir a sistemes domèstics intel·ligents, per exemple, per a controlar i ajustar la temperatura, la il·luminació, les persianes o els electrodomèstics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Extraordinari balanç esportiu i popular del 71 Rally Motul Costa Brava

Extraordinari balanç esportiu i popular del 71 Rally Motul Costa Brava

● La prova conclou a Girona després de dues etapes molt selectives, amb 240

Posterior
El Mini Clubman més sofisticat, refinat i en edició limitada “Final Edition”

El Mini Clubman més sofisticat, refinat i en edició limitada “Final Edition”

En 1969, el primer MINI Clubman va fer una declaració inequívoca, que el

També et pot interessar
Total
0
Share