1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé, fascinant i irresistible
El nou Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé, fascinant i irresistible

El nou Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé, fascinant i irresistible

0
0

El nou Mercedes – Benz S 63 AMG Coupé, és un altre automòbil per somiar de Mercedes – AMG. Aquest vehicle de dues portes fascina amb els seus característics trets. També sorprèn la combinació d’elevat dinamisme amb un concepte ambiciós de construcció lleugera, que ha permès estalviar 65 quilograms en el pes del vehicle, i una eficiència avantguardista.

Mercdes-Benz S63 AMG Coupé

El motor AMG V8 biturbo de 5,5 litres, el més potent de la família de propulsors BlueDirect,  és la base d’una propulsió impressionant. Una potència de 585 CV i un parell motor de 900 Nm permeten a l’S 63 AMG Coupé conjugar prestacions extraordinàries amb un consum relativament baix, 10,1 litres als 100 quilòmetres. Com a opció es pot equipar amb la tracció integral 4MATIC desenvolupada per AMG per optimitzar les prestacions. Una primícia mundial és el tren de rodatge Magic Body Control amb funció d’inclinació activa en corbes, un sistema que augmenta el confort i el plaer de conducció.

L’S 63 AMG Coupé celebrarà la seva estrena mundial a l’abril de 2014 durant el Saló Internacional de l’Automòbil de Nova York. L’inici de les vendes de la versió 4MATIC començarà a l’abril, i el de la variant amb tracció posterior al juliol. El llançament al mercat d’ambdós models serà al setembre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *