1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou MINI Countryman arribarà al Juliol
El nou MINI Countryman arribarà al Juliol

El nou MINI Countryman arribarà al Juliol

0
0

El MINI Countryman va aconseguir tenir èxit no només en el trànsit urbà, sinó també al marge de les pistes asfaltades. El llançament d’un cotxe de la marca al segment dels cotxes compactes de caràcter selecte, iniciat amb el MINI de quatre portes, porta del maleter de grans dimensions, cinc seients i el sistema opcional de tracció total, rep ara un nou impuls, el nou MINI Countryman, que accentua totes les aptituds que expliquen el seu caràcter excepcional en el seu segment, determinades tant pel disseny de la seva carrosseria, com pel seu habitacle d’imatge refinada i selecta i la seva major agilitat i eficiència. Aquest nou model es perfila com un cotxe molt versàtil, apropiat per a la mobilitat més diversa dels que prefereixen un estil de vida actiu, tant a la ciutat com fora d’ella.

MINI Countryman

L’augment de potència del nou MINI Cooper S Countryman, les millores aerodinàmiques i optimitzacions en diversos detalls en concordança amb la tecnologia MINIMALISM, aconsegueixen que diverses variants del model experimentin una millora perceptible de la seva capacitat d’acceleració i recuperació així com en la seva velocitat punta. Alhora, tots el models consumeixen menys i generen menys emissions nocives havent estat classificats en la categoria EU6 de la norma de gasos d’escapament. El sistema de tracció total ALL4, especialment desenvolupada per a MINI, se segueix oferint per als models MINI Cooper S Countryman, MINI Cooper Countryman, MINI Cooper SD Countryman i MINI Cooper D Countryman. En el cas del MINI John Cooper Works Countryman, el sistema de tracció MINI total s’inclou de sèrie. També aquest model esportiu de gamma extra, que s’estrenarà juntament amb el nou MINI Countryman al juliol de 2014, brillarà amb prestacions millorades.

El motor de gasolina de quatre cilindres del nou MINI Cooper S Countryman amb turbo Twin-Scroll, injecció directa i regulació variable de les vàlvules, té ara una potència de 190 CV. Alhora també s’ha millorat l’acceleració i la capacitat de recuperació del nou MINI Cooper Countryman amb motor de 122 CV. El nou MINI One Countryman (98 CV) és més esportiu i també les tres variants del MINI Countryman amb motor dièsel (143, 112 i 90 CV) són ara més àgils i, a la vegada, més econòmiques.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *