1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Mini: noves opcions d’estil amb un toc personal
El nou Mini: noves opcions d’estil amb un toc personal

El nou Mini: noves opcions d’estil amb un toc personal

0
0

El nou Mini és més potent, més refinat i més còmode, i a més ofereix més opcions que mai per als clients que vulguin donar-li al seu cotxe un estil únic. Una nova gamma de productes específics per a aquest model s’uneixen al programa Accessoris Originals Mini, i estaran disponibles des de la presentació del cotxe a la primavera de 2014. Això significa que els compradors poden personalitzar el disseny i les funcions dels seu Mini per adaptar-los al seu gust.

Nou Mini

Hi ha disponibles cridaners tocs exteriors, detalls d’alta qualitat per a l’interior i llandes d’aliatge lleugeres exclusives. Com que la nova generació Mini és completament nova, la gamma d’Accessoris Originals Mini també ha estat completament redissenyada. Els clàssics de sempre hi són – incloent les gràfiques del sostre, els embellidors dels retrovisors i els fars addicionals – però també hi ha quelcom nou i innovador. És un concepte de disseny per a l’exterior i l’interior format per quatre Mini Characters, anomenats Vivid Green, Speedwell Blue, John Cooper Works Pro i Essential Black.

Per primera vegada, els Accessoris Mini Originals estan conjuntats en disseny i color. Això significa que el nou Mini pot portar tota una sèrie d’extres opcionals, disponibles en fins a quatres línies de disseny. Aquest enfocament pioner, que garanteix un disseny coordinat per l’exterior i l’interior del cotxe, s’aplica als tèxtils i a les estoretes, elements de protecció contra el sol, proteccions del marc de la porta, retrovisors exteriors i interiors, gràfiques del sostre i laterals, embellidors dels intermitents, clauers, cobertes protectores i peces per al maleter.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *