El nou Nissan Juke, encara més connectat gràcies a la connexió wifi a bord

Gràcies a la seva agilitat i prestacions, el nou Nissan JUKE té molts atributs per tenir els ocupants entretinguts i al conductor informat. De fet, el Nissan Juke ha experimentat un creixement del 101 % en el mercat espanyol en el mes de setembre, la qual cosa confirma la bona arrancada i la bona acollida d’aquest model per part dels consumidors espanyols. El nou Juke ofereix una alternativa per tenir els passatgers entretinguts, gràcies a la connexió wifi integrada que és capaç de connectar fins a 7 equips a una xarxa mòbil ràpida i fiable. La connexió wifi forma part de les tecnologies més avançades incorporades als vehicles Nissan sota el paraigua de la Mobilitat Intel·ligent Nissan (NIM), que converteixen el JUKE en el Nissan més connectat de la història. La connexió es realitza d’una manera segura, directament a través de la pantalla de 8″ del sistema d’entreteniment a bord, compatible amb Apple CarPlay® i Android Auto, o de manera remota a través de l’aplicació NissanConnect Services.

Els aparells es connecten d’una manera segura cada vegada que el cotxe arrenca, amb la qual cosa el procediment és molt més senzill i còmode que haver d’habilitar el mòbil com a encaminador, cada vegada que ens volem connectar durant el viatge. És perfecte, per exemple, perquè els nens es puguin entretenir veient pel·lícules o fins i tot jugar en línia entre ells, durant els viatges llargs o per a aquells professionals que necessiten estar amb els seus equips portàtils connectats en tot moment. L’encaminador wifi del nou Nissan JUKE està integrat dins del vehicle, de manera que mai més t’hauràs de preocupar pel fet que la bateria del teu mòbil es consumeixi a la mateixa velocitat que creixen les dades utilitzades pels equips connectats durant el viatge. A més, com que fa servir una antena externa, garanteix la millor cobertura de xarxa en cada moment.

I per garantir la millor cobertura de xarxa i la major velocitat de connexió, Nissan ha format equip amb Orange a 15 països d’Europa i ofereix paquets de dades als clients en funció de les seves necessitats. Diferents proves realitzades a Espanya han demostrat que la xarxa Orange és la més ràpida i fiable a les ciutats i a les principals artèries de comunicació del país. La gran cobertura paneuropea d’Orange garanteix que els usuaris del JUKE podran fer servir els seus paquets de dades a 15 països i la itinerància a 28 països més. Els conductors del JUKE tindran a la seva disposició diferents paquets de 2 GB, 5 GB, 10 GB o fins i tot 50 GB per satisfer les necessitats dels jugadors i devoradors de vídeos més petits de la família.

Tot i que el nou JUKE és el primer model de la gamma que incorpora la connexió wifi a bord, s’anirà expandint gradualment a la resta de vehicles de la família Nissan. A més d’oferir entreteniment i confort a bord, aquesta tecnologia jugarà un paper fonamental en el desenvolupament i la implementació de la conducció autònoma.

El nou JUKE també permet l’accés a la navegació a través de TomTom Maps amb la funció Live Traffic que informa en línia de les incidències sobre la ruta, mentre que la compatibilitat amb l’assistent de Google permet que el conductor introdueixi la destinació mitjançant ordres vocals dictades al seu telèfon intel·ligent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La furgoneta Citroën Dyane protagonista en el film “Nora”

La furgoneta Citroën Dyane protagonista en el film “Nora”

La furgoneta Citroën Dyane 6400 és un vehicle emblemàtic en la història de

Posterior
Mitsubishi ES QUEDA!

Mitsubishi ES QUEDA!

L’Aliança Renault-Nissan-Mitsubishi va anunciar fa unes setmanes el

També et pot interessar
Total
0
Share