1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Nissan LEAF, el vehicle del futur en el present, la icona de la Mobilitat Intel·ligent de Nissan
El nou Nissan LEAF, el vehicle del futur en el present, la icona de la Mobilitat Intel·ligent de Nissan

El nou Nissan LEAF, el vehicle del futur en el present, la icona de la Mobilitat Intel·ligent de Nissan

0
0

• La icona de la Mobilitat Intel·ligent Nissan arriba amb més potència, major autonomia, i millors tecnologies de seguretat i connectivitat.
• El sistema ProPILOT d’assistència avançada al conductor ofereix una conducció més segura i còmoda.
• ProPILOT Park per estacionar de manera totalment autònoma.
• Tecnologia e-Pedal, que permet conduir i frenar sense interrupcions amb un sol pedal.
• Una autonomia encara més gran: 378 km* amb una sola càrrega.
• Disseny més elegant tant a l’interior com a l’exterior, de manera que el vehicle elèctric més venut del món és encara més atractiu.

Aquest nou vehicle no és només un vehicle elèctric amb més autonomia; aquest model representa la visió de la Mobilitat Intel·ligent Nissan. S’ha reinventat per oferir més autonomia, un disseny dinàmic, tecnologies avançades d’ajuda al conductor i millor connectivitat. Ja el podeu veure als concessionaris oficials Nissan a les comarques gironines: Camps Motor (Fornells de la Selva), Interdièsel (Figueres), Olot Motor (Olot).

Marco Toro, conseller i director general de Nissan Iberia, ha declarat: «El nou Nissan LEAF és el vehicle 100 % elèctric més avançat i accessible del món. Però no només és això, també és la icona de la Mobilitat Intel·ligent Nissan. Es tracta d’un cotxe que et farà sentir més segur, més emocionat i més connectat que qualsevol altre vehicle elèctric generalista de la història.»

La Mobilitat Intel·ligent Nissan és el projecte de l’empresa per redefinir el futur de la conducció i té l’objectiu de redefinir la funció del cotxe perquè sigui molt més que un simple mitjà de transport. La Mobilitat Intel·ligent Nissan es defineix per la forma de conduir el cotxe, per la seva forma d’impulsar i per la seva integració en la societat.

Potència Intel·ligent Nissan: el tren motriu elèctric que ofereix més autonomia i emoció
El nou Nissan LEAF ofereix una autonomia millorada de 378 km* amb una sola càrrega, la qual cosa permet als conductors gaudir de desplaçaments més llargs, interconnectats gràcies a l’extensa xarxa de recàrrega ràpida CHAdeMO. El tren motriu elèctric també genera 110 kW (150 cv) de potència i 320 Nm de parell, millorant així l’acceleració i el plaer de conduir.

Conducció Intel·ligent Nissan: tecnologia dissenyada per millorar el plaer de la conducció i la seguretat, i reduir l’estrès
Tecnologies més intel·ligents
El nou Nissan LEAF ve replet de tecnologies enginyoses, inclòs l’avançat sistema ProPILOT d’ajuda al conductor, que facilita una conducció més segura i còmoda. ProPILOT fa servir la direcció, els frens i l’accelerador per ajudar el conductor en situacions de conducció per un sol carril i en trànsit a baixa velocitat. En situacions de trànsit lent, permet al nou LEAF desaccelerar i aturar de manera autònoma quan el trànsit s’atura. El sistema tornarà a reprendre la marxa i seguirà el cotxe de davant quan el trànsit torni a fluir. També inclou el sistema ProPILOT Park per estacionar de manera totalment autònoma.

Més control, menys estrès
La revolucionària tecnologia i-Pedal del nou Nissan LEAF transforma la manera de conduir, ja que permet arrencar, accelerar, desaccelerar i aturar el vehicle tan sols modificant la pressió sobre el pedal de l’accelerador. Quan l’accelerador queda totalment alliberat, els frens hidràulics i de fricció s’activen completament, el cotxe s’atura i es regenera l’energia de frenada per recarregar la bateria. El cotxe manté la posició fins i tot en pendents inclinats, fins que el conductor torna a trepitjar l’accelerador, de manera que aquest sistema elimina l’estrès de la conducció.

Integració Intel·ligent Nissan: connectar la bateria a la infraestructura social
El nou Nissan LEAF no és només un vehicle elèctric
El nou Nissan LEAF és molt més que un simple vehicle 100 % elèctric. És una unitat elèctrica completa amb càrrega bidireccional única. Nissan és l’única marca que té aquest sistema. Això significa que pot transmetre electricitat per alimentar el món que l’envolta, només cal connectar-lo a una llar o oficina. Fins i tot pot enviar la càrrega sobrant a la xarxa elèctrica per alimentar-la i estabilitzar-la, gràcies a la innovadora tecnologia «Vehicle to Grid» de Nissan.

Exterior elegant
Però el nou Nissan LEAF no només destaca per les seves tecnologies avançades. El seu perfil elegant, el seu aspecte marcat i dinàmic, i la seva excel·lent aerodinàmica fan que sigui estèticament atractiu per als consumidors europeus. Qualsevol que estigui familiaritzat amb les característiques del disseny Nissan reconeixerà els seus inconfusibles fars amb forma de bumerang, la seva graella V-Motion al frontal, la superfície de la graella de color blau clar i les motllures blaves del para-xocs del darrere.

…i també l’interior
El nou Nissan LEAF compta amb un interior totalment redissenyat que es centra en el conductor i combina l’ús intel·ligent de l’espai amb la millor funcionalitat. El panell frontal amb forma d’«ala planejadora» i el brodat de color blau vibrant als seients, el quadre de comandament i el volant, generen un ambient relaxat i una sensació de qualitat neta. Per la seva banda, la pantalla en color (TFT) de 7 polzades ressalta les seves prestacions clau, que inclouen la tecnologia de l’escut de protecció intel·ligent, l’indicador de potència, i informació dels sistemes d’àudio i navegació. També s’hi han integrat Apple CarPlay i Android Auto per a una millor connectivitat.

Especificacions del Nissan LEAF 2017
Exterior

Longitud total (mm) 4.480
Amplada total (mm) 1.790
Alçària total (mm) 1.540
Distància entre eixos (mm) 2.700
Amplada de via davantera / del darrere (mm) 1.530-1.540 / 1.545-1.555
Distancia mínima fins a terra (mm) 150
Coeficient de fricció (Cd) 0,28
Pneumàtics 205/55R16 o 215/50R17
Zona de càrrega (VDA) 435 L

Pes/capacitat (kg)
Tara 1.490-1.520
Places 5 passatgers
Pes brut del vehicle 1.765-1.795

Bateria

Tipus Bateries d’ions de liti
Capacitat 40 kWh

Motor elèctric

Número EM57
Potència màxima 110 kW   (150 CV) / 3.283~9.795 RPM
Parell màxim 320 N·m (32,6 kgf·m)/0~3.283 RPM

RendimentAutonomia  sense km NEDC
Temps de càrrega (càrrega normal) 16 hores  (3 kW) – subministrament domèstic. 8 hores (6 kW)
5,5 hores (*nou carregador de 7,5 Kw)
Temps de càrrega des de l’avís fins al 80 % de capacitat (càrrega ràpida)  40 minuts (50 kW)
*NEDC: Subjecte a procés final d’homologació

Sobre Nissan a Espanya
Nissan compta amb tres centres de producció a Espanya: Barcelona, Àvila i Cantàbria, on fabrica el turisme Nissan Prémer, la furgoneta NV200 i la seva versió 100 % elèctrica e-NV200, el nou pick-up Navara, i el camió lleuger NT400/Cabstar. A més, Nissan Espanya té un centre d’R+D per a motors i desenvolupament de vehicles industrials lleugers, així com centres de recanvis i de distribució. La seu de vendes d’Espanya i Portugal es troba a Barcelona. En total, més de 5.000 persones treballen a Nissan Espanya, i el 2016 es van produir 121.200 vehicles.

Més informació:
WEB DE PREMSA: http://www.newsroom.nissan-europe.com/es
CANAL YOUTUBE: www.youtube.com/nissantv
FACEBOOK: www.facebook.com/NissanESP ; www.facebook.com/NissanElectric
TWITTER: www.twitter.com/Nissan_ESP; www.twitter.com/NissanEV_ESP
WEB NISSAN A ESPANYA: http://www.nissan.es/

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *