El nou Opel Corsa ja està arribant

Encara més audaç, encara més emocional, encara més intuïtiu de manejar amb propulsions elèctriques i híbrides completament noves, el nouvingut portarà la important oferta tradicional d’Opel en el segment d’automòbils petits al següent nivell.

El nou Corsa delecta amb el seu nou disseny, que inclou el característic frontal de la marca Opel Vizor en la part davantera i les lletres de la nostra marca Opel col·locades amb confiança en el centre de la porta gran posterior. Les tecnologies d’avantguarda fan que la conducció sigui més relaxada. Com a opció, el nou Corsa ofereix una cabina totalment digital basada en les plataformes Snapdragon Cockpit de Qualcomm Technologies1 amb un nou i intuïtiu infoentretenimiento i una pantalla tàctil a color de fins a 10 polzades. La llum matricial LED® Intelli-Lux sense enlluernament, que el Corsa va portar al segment d’automòbils petits en 2019, també és encara millor i més precisa, ara amb 14 elements LED. I l’última interpretació del best seller de vehicles petits també compta amb alta tecnologia sota el capó.

El Corsa Electric ara també ve amb més potència i una bateria millorada que permet un abast de fins a 402 quilòmetres segons cicle WLTP2. El Corsa és el primer model d’Opel que estarà disponible com a híbrid amb un sistema de 48 volts. Per tant, el nou Corsa ofereix als clients una selecció d’opcions, des de motors de combustió a purament elèctrics passant per híbrids altament eficients, que no tenen rival en aquest segment. Així mateix, estrena el distintiu ECO per a les seves noves motoritzacions hibrides de 48v, que se sumen a les ja disponibles Etiqueta 0 per al model elèctric i C per a les motoritzacions de combustió tradicional.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
L’Automobile Barcelona més elèctric

L’Automobile Barcelona més elèctric

Torna l'Automobile Barcelona amb la seva edició més electritzant

Posterior
Dacia Jogger Camper by Campernordest: Grans aventures en petit format

Dacia Jogger Camper by Campernordest: Grans aventures en petit format

Un model, com podeu veure, no li falta de res

També et pot interessar
Total
0
Share