1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Opel Karl arribarà el juliol amb vocació de referent
El nou Opel Karl arribarà el juliol amb vocació de referent

El nou Opel Karl arribarà el juliol amb vocació de referent

0
0

Petit però espaiós, amb un aspecte d’allò més atractiu i, per sobre de tot, absolutament raonable. Això és el que el públic pot esperar del nou model d’accés a la gamma Opel, que arribarà aquí a principis de juliol. Opel KarlEl Karl estarà disponible per un preu que comença per sota dels 9.000 euros. Per aquest preu tan atractiu, els clients podran comprar un cotxe de 3,68 metres de llarg i 1,48 d’alt, amb cinc portes i espai per a cinc persones amb nombroses tecnologies de seguretat i confort que no tenen rival en aquest segment. El Karl estarà també disponible amb la més avançada tecnologia de connectivitat en l’automòbil i a partir de finals d’aquest any es podrà demanar tant amb la nova generació del sistema multimèdia IntelliLink, com amb el sistema OnStar d’Opel -el servei d’assistència i connectivitat personalitzada- que faran del Karl el cotxe millor connectat del seu segment.

Sota el capó, el nou model d’accés a la gamma d’Opel té un motor completament nou i fet a la mida d’aquest cotxe, amb un litre de cilindrada i tres cilindres, el nivell de consums i emissions són tan baixos com 4,5 litres de gasolina cada 100 km i 104 gr/km de CO2 en cicle combinat. Quan comenci la seva comercialització a l’estiu, el Karl, l’urbà chic Adam i el polivalent Corsa, faran que Opel compti amb la gamma de cotxes petits més diversa que ha tingut mai, i també la més moderna i renovada del mercat.

Opel KARL_2El Karl també ha estat desenvolupat tenint molt present la funcionalitat i la versatilitat. Amb una llarga distància entre eixos de 2.385 mm i un pes de 939 kg, la seva carrosseria de cinc portes ofereix molt espai per a cinc ocupants. El suport del seient del darrere, que de sèrie es pot plegar en seccions 40:60, permet un ampli espai de càrrega: fins a 1.013 litres.

Aquest confortable i genial model aquesta propulsat per l’última tecnologia en motoritzacions d’Opel. El nou 1.0 Ecotec amb 75 CV, un modern motor de gasolina realitzat completament en alumini amb tres cilindres i un litre de cubicatge, de la mateixa família que el lloat motor 1.0 turbo disponible al Corsa i l’Adam, impressiona amb seva sorprenent suavitat de funcionament i la seva eficiència.

El Karl estarà equipat amb nombrosos elements de seguretat i comoditat que sorprendrà als clients d’aquest segment. A partir de finals d’aquest any hi haurà disponible la nova generació del sistema multimèdia IntelliLink d’Opel, amb el servei de connectivitat Opel OnStar.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *